Lindab cserepeslemez

Lindab könnyű tető.

A Lindab Topline cserepeslemez sajátossága, hogy mintázata igazi cseréptetõ látszatát kelti, ugyanakkor megfelel új épületek fedéséhez, valamint régi házak tetõfelújításához. Tartósságát az adja, hogy kiváló minõségû acélból készülnek, nagy terheléseket bírnak, nem repedeznek, nem törnek.
Fontos tudnivaló, hogy a cserepeslemez - kialakításának köszönhetõen - már 14 fokos tetõhajlásszögtõl alkalmazható. A tetõszerkezet, amire felszerelhetõ - kialakítását tekintve - megegyezik a cserépfedéseknél alkalmazott 40 cm-enkénti lécezéssel.

A LindabTopline® több éves termékfejlesztés és az acél alapanyagú fedõanyagokkal elért tapasztalatok eredménye.
Az alapos fejlesztés és a toldások átgondolt kialakítása garantálja a 100 %-os vízzáróságot. A lemezek 1 méter fedési szélességûek és legfeljebb 6,14 méter hosszúságúak, az egyéni igényeknek megfelelõen kerülnek gyártásra. Mivel pontosan a tetõ méretének megfelelõ hosszúságú lemezekkel készítheti el a fedést, minimális hulladékkal számolhat szabályos, négyszög rajzolatú tetõfelületek esetén. A tetõ súlya könnyû, egy négyzetméter tetõ mindössze 5 kg-ot nyom, ezért tetõfelújításkor cserepeslemezeinket közvetlenül rá lehet helyezni a régi fedésre (eternit, palatetõ) anélkül, hogy az alatta lévõ szerkezetet meg kellene erõsíteni.

Attól függõen, hogy milyen hatást kíván elérni, a profilválaszték széles választási lehetõségeket kínál.

   

LPA Nova

A Topline Nova kezdõ éle hullámvonalban van szabva, így az ereszkialakítás még tökéletesebb.

   

LPA Maxi

Hosszabb hullámtávolságával merõben új megjelenést kölcsönöz.

 

  

LPA Classic

Közel 1 méteres táblákban, standard méretben kerülnek legyártásra.

 

 

 

LPA

Markáns profilozású, esztétikus fedést eredményez. Kezdõ éle egyenes vonalban szabott.

 

A Lindab cserepeslemez háromféle - poliészter, matt poliészter, valamint TopCoat - bevonattal készül. Ezekhez különbözõ színskálák tartoznak, amelyek segítségével mindenki kiválaszthatja az elképzeléseinek megfelelõ, és a környezethez legjobban illeszkedõ színt.

Tekintse meg a poliészteres, illetve a TopCoat színválasztékot.

Lindab színválasztó program!

 

Forrás és bővebben: www.lindab.hu

Kapcsolódó cikkek: