Hírek

  NYITVA VAGYUNK!    Tel: 82/416-808    
  NŐK FÓKUSZBAN Somogy megye, A Somogyi Hírlap magazinja.
Gerard tető referencia film
Ha Ön tetőfelújítás előtt áll és tetőfedőt keres, akkor nézze meg kisfilmünket.
Csak a Gerard Diamant formára és az SL1 színekre.  Érvényes: 100 m2 feletti rendelésnél.  Ingyenes házhozszállítással! 
Folyamatosan a csúcson! A 2017/18-as üzleti évben is a legjobbak között vagyunk.  Elismerő díjat kaptunk, melyet a Gerard cég részéről Alberto Kölmel Ügyvezető Igazgató
Csillagok, csillagok.... GOOGLE ***** Vásárlóink és megrendelőink értékelései alapján 5 csillagos értékelést értünk el a  GOOGLE -ban. Nagyon sokat jelent ez nekünk. Köszönjük szépen.   A véleményeket elolvashatják, ha rákeresnek cégünkre a GOOGLE-ban.   
Újabb, elégedett ügyféllel gazdagodtunk. Köszönjük szépen.  A tetőn Gerard fazsindely van antracit színben, ritkán választják ezt a kedves vevők. De Jánosék házára
Már kapható a Bramac újdonsága a légiesen kifinomult AERLOX CLASSIC, a legkönnyebb betoncserép!  Csak 29 kg/m2. 
Az utóbbi években elég divatos szín lett a sötét szürke. Mostantól az Azzurro cégnél is kapható ez a változat ráadásul BEVEZETŐ ÁRON! 
Látogassa meg cégünket személyesen! Vásárolja meg nálunk házának tetejét és ajándékba 
  Cégünk felvételt hirdet 1fő részére ács-tetőfedő munkakörbe.  Kínálunk: - versenyképes és pontos időben való fizetést, - plusz juttatásokat,  - jófej csapatot.    Érdeklődni a 30/ 9 571 407-es számon lehet bármikor.   
Likeolják FB oldalunkat, hiszen eddig is igyekeztünk igényes tartalommal szórakoztatni Önöket, ez most sincs máshogy.   
-Fázol?  -Igen. -Akkor ülj a sarokba, ott 90 fok van.  Nagyon vicces. 
Kerítésre, falra, tetőre, vagy csak dekorációnak,  ....  Bizony, bizony itt csak a képzelet szab határt.  Két új színnel bővültünk.    Camouflage szín:
Tisztelt Érdeklődők.  Ebben az évben már csak dec. 10.-ig tudunk rendelést felvenni tetőfedő anyagokra.  Utána a cégek is lassan leállnak.  Megértésüket köszönjük. 
Fedezze fel az új festékbevonatot a Bilkától, 30 év garanciával! Ha könnyű és esztétikus tetőt szeretne, akkor megvan a megoldás GrandeMat.  Ezek az elérhető szinek: 
-Igaz történet, valamikor a nyolcvanas évekből, lejegyezte Beck János.-
Egy jól kivitelezett, szép tető nemcsak otthonunk koronája, hanem első védőbástyája is. Nagyon fontos, hogy a minőségi anyagok szakszerűen kerüljenek fel a házunkra, így hosszú évtizedekig élvezhetjük annak előnyeit. A Beck Tetőszerviz Kft.
Sok esetben előfordul, hogy megmarad az építkezés vagy a felújítás után a tetőcserépből. Mit lehet ilyenkor tenni? Azon kívül, hogy azért hagyunk pár darabot végszükségenek (esetleges viharkárnál, vagy javításhoz), mondjuk felhasználjuk a kertben hasznosan, vagy dekorációs elemként.
Nekem nem jelent gondot, ha bemegyek a szobába, hogy felkapcsoljam a villanyt. De van, akinek igen. Én itt most a világ másik részén élő, szegény sorsú emberekre gondolok, a Fülöp-szigeteken.
Ha a tetőfelújításnál az ár számít, akkor válassza a RENOVA tetőcserepet MOST 1.600 Ft/m2 áron.  (Érvényes 2016.09.01 vagy készletekig.) 
Trapéz és cserepeslemezek már 1.590 Ft/m2-től! (ÉRVÉNYES: 2016. augusztus 18-ig vagy a készletekig! Érdeklődjön!)   Ezen kívül ajánljuk még:  Clasic cserepeslemez 0,5 mm vastag.
Az ország LEGNAGYOBB Gerard tető forgalmazója és kivitelezője, ismét.
A 2012-2013-2014-2015 és a 2016 gazdasági évekbenben ismét a Beck Tetőszerviz Kft. lett, az ország legnagyobb Gerard tető forgalmazója.
Egyszer volt, hol nem volt, volt három kismalac. Mindegyik kismalacnak volt saját háza. Mindegyik kismalac tanulva az előző rossz építkezésekből, az új házaikat téglából és cserépből húzták fel.  
Most nem egy mese következik, hanem nagyon is a valóság. Megmutatjuk önöknek képekben, hogyan újult meg ez a kis sárga ház. A feladatunk az volt, hogy ebontsuk a régi tetőhéjazatot meg a szerkezetet, és készítsünk egy új tetőszerkezetet.
A kedves tulajok az új tetővel.
  Az idei nyáron (2015) elhatároztuk, hogy lecseréljük a lakóházunk tetőszerkezetét.  
A Beck Tetőszerviz Kft. 2014. július 1. és 2015. június 31. közötti időszakban a Gerard termékek forgalmazásában I.
A Google olyan kis és középvállalkozásokat mutat be Európából, akik az internetben rejlő lehetőségeket jól használják.
A magyarországi betoncserép gyártók közül egyedülálló módon a Terrán cég minden betontermékére 50 év garanciát biztosít.   
  Érdekes fotók, akciók, cégünkkel kapcsolatos hírek.
A nagy múltú Terrán (korábban Mediterrán) betoncserép gyártó cég egy új tetőcseréppel próbál segíteni a tetőfelújítóknak. Nem véletlenűl ajánlják nekik, hiszen a 3,9 kg/db-os (~39 Kg/m2) súllyával az egyik legkönnyebb betoncserép.
A Fabrostone minőségi termékcsalád teljes kínálata elérhető nálunk, kedvező áron. Térburkolók, falburkolók, kerti dekorációk, grillek stb. Látogasson el hozzánk, vagy tekintse meg a prospektusokat. Díszítse otthonát velünk!
Cégünk 1998 óta Gerard márkakereskedő és szakkivitelező. A 15 éves Gerard múlttal lassan elérjük az ötszázadik Gerard referencia tetőt. Referenciatetőink országszerte megtalálhatóak, kérésére megnézzük, hogy az Önhöz legközelebb esőt hol nézheti meg. Keressen minket, hogy segíthessünk!
Egy olcsó tető nem csak az olcsó tetőcseréptől lesz olcsó. A mai piacon fellelhető tetőcserepek jó minőségűek, kis különbségek azért akadnak.
"Tetőt fedni sokan tudnak, de tetőfedőként tetőt fedni már kevesebben."  
Most az Azzurro betoncserepeket hihetetlen akcióban tudja nálunk megvásárolni, lakjon bárhol az országban.
    Az Azzurro cég új exkluzív termékcsaláddal lép piacra, melyeket  védelemmel is elláttak:
  Egyedülálló újdonsággal lép piacra az Azzurro cég. Egy költséghatékony, merőben új és tartós megoldást kerestek. Megtalálták.
Mai szemmel nézve sokan megmosolyogják a régi építészeti "szokásokat", de régen ebből tanultak az akkori szakemberek. Akik abban az időben nőttek fel, azoknak jó nosztalgiázást, akik nem, azoknak jó szórakozást kívánunk. A tetőszigetelés hibái
Magyarország legkisebb települése hatalmas fejlődésen ment eddig keresztül, de még koránt sincs vége.
Itt az idő, hogy tető alá hozza otthonát Bramac Római Protector cseréppel. Lakjon bárhol az országban az 50 %-os kedvezményen túl további kedvezményeket adunk komplett tetőnél, és 100 m2 felett ingyen házhoz is szállítatjuk Önnek.
//--> 2011. május 3. / kedd / helyi idő 15:15
Sokszor látjuk, hogy mekkora gond jó árakra lelni tetőfedő anyagok tekintetében és megbízható, szakképzett iparost találni. Mi ezt a terhet próbáljuk levenni, minden építkezőnek és tetőfelújítónak a válláról.
A zöldtetők klímajavító szerepéről, hogy a csupasz tetők éjszaka kiadják a hőt, a termikus áramlatok a finom port lebegésben tartják, bizonyára sokan tudnak.
Augusztus 30. Házat akarunk építeni, de sajnos nincs pénzünk. Majd csak összedobjuk valahogy. Öcsém hegedűművész. A helyi ÁFÉSZ "Rózsafa" étteremben működő , ifjabb Kodály Zoltánról elnevezett vonósnégyes vezetője. Én ugyanott vagyok a ruhatárban belső ellenőr.
Interjúalanyunk Nemere Judit cégvezető a Prefa Hunária Kft.-től.
A SCHINDLER tetőtéri ablakokat fából és műanyagból is gyártják. Fa ablakok skandináv erdei fenyőből készre felületkezelve készülnek. A műanyag ablakok szárnykerete extrudált PVC profil, a tok keret PVC profil és fa keret kombinációja.
Építkezési verseny egy romániai városban. Sokaknak a pénze is elfogy a nagy verseny alatt. Még a riporter is beszáll :-)  
A Riemerschmid Villa Kielben, Németországban.
A Tondach nyerte el a 2014-es Téli olimpiára készülő épületek tetőfedő anyagának exkluzív beszállítási megbízását.
A Lindab SRP Click, az acél „keménylemezből” gyártott, előkorcolt síklemez tetőprofil.
Az Construmán fogják bemutatni az új Bramac Montero-t. Ez a cserép a Bramac Alpesit váltja le. A Bramac Montero bizonyítja , hogy a vonzó megjelenés és a maximális terhelhetőség tekintetében nincs ellentmondás.
A Ruukki új cserepeslemezzel rukkolt elő, az Adamante -val. E terméket választva, könnyű jó benyomást kellteni. Ez egy karakteres, egyéni, új tetőprofil a stílusra adó háztulajdonosok számára.
VELUX Cégcsoport ismét egy világhírű formatervezővel, ezúttal Karim Rashiddal kötött együttműködést, mégpedig egy egyedi árnyékoló kollekció megtervezésére.
A LindabRainline® egy komplett, esővíz-elvezető rendszer. E rendszer gyártása területén a Lindab Európában piacvezető.
Miért fontos a minőség, és az építési anyagok eredetiségének ellenőrzése?
A Bramac Kft. 2011. február 01-től bevezeti a Bramac24 Futárszolgálatot, melynek célja a vevői igények kényelmesebb kiszolgálása.
Sokan láttak már építkezéseknél faanyagot, épületfát (tetőlécet, szarufát, gerendákat stb..). De vajon, mit tudunk a fáról? Honnan jött? Hogyan került a tetőnkre a házunkba?
Ez a  WC-alakú koreai ház nagyon egyedi (eddig csak ez az egy van a világon). Dél- Koreában található Seoul -tól 40 km-re délre. Sim Jae-Duck építette, nem is akár miért.
Először is nagyon fontos, hogy megteremtsünk minden olyan feltételt a tetőn, hogy a télapó a kéményen át bejuthasson a házba. Melyek ezek a fontos dolgok:
Ez az építészeti csoda Lengyelországban, Szymbak faluban található. Építője Daniel Czapiewski házak építésével foglalkozik.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy üzletünk december 23.-án bezár. Nyitás: január 17.-én. Amennyiben rendelni szeretne, kérjük keresse kollégánkat a : +36 30 476 7255 -ös telefonszámon. Köszönjük.
Országos játékot indítunk a tetőfelújítás előtt állók körében. Minden helyes megfejtő egy 25 000 Ft értékű kedvezményre jogosító kupont kap, melyet 2011.03.31-ig válthat be, az akciós árakon felül.
Favédelmi eljárások Az épületfák gombásodás elleni védelmét gombaölő szerek alkalmazásával lehet biztosítani. A faanyagvédelem lehet:
Előfordult már Önnel, hogy a legjobb minőséget nem tudta megfizetni?
Mostantól két új méretben is rendelhet Schindler tetőablakokat fa és műanyag kivitelben egyaránt. Az új méretek: 63x80 és 63x120.
Az aqua-stop w® impregnálók speciális hatóanyaguknak köszönhetően védelmet biztosítanak a beton, illetve agyagcserepeknek. Aktív hatóanyagtartalmuknak köszönhetően gátolja a foltosodást, szennyeződést és az algásodást a kezelt felületen.
Beázik, összedől, régi, vagy csak csúnya? Sokak életében legalább egyszer előjön a tetőfelújítás problémája. Ha csak egyszer, akkor még szerencsésnek is tarthatja magát az ember, de erről majd később… Szakemberválasztás
Az építkezők és otthonfelújítók régi problémájára ajánl kényelmes, ugyanakkor felettébb hatékony és praktikus megoldást a Leier: az Éptárral közö
A lombfogó rács, vagy ereszháló nagyon hasznos dolog fákkal benőtt területeken.
A Ruukki szakértelmét az acéllemezek terén a színes bevonatok mínősége tükrözi leginkább.
A GERARD tetőcsalád teljes kiegészítő rendszerének köszönhetően a kivitelezés során nem igényel külön bádogos munkát.
Az AHI-Roofing több, mint 50 éve fejleszti a Gerard cserepeslemez gyártástechnológiáját. Ők voltak a világon az elsők (1957), akik préselt kiselemes fém tetőcserepet gyártottak.
A Tondach Magyarország Zrt. hagyományörző képzést indított, melyben a régi idők habarcstechnológiáját élesztették újra.
A VELUX külső hővédő roló hatékony védelmet nyújt a legnagyobb kánikulában is.
Az AHI Roofing Kft. vezetősége tegnap meglátogatta a Beck Tetőszerviz Kft. telephelyét.
Az Icopal Csoport felvásárolta a Villas csoportot, így növelve jelenlétét Ausztriában, Magyarországon és Dél-Kelet-Európában. A Villas Csoport piacvezető a lapos-és magas tető, valamint a mélyépítési bitumenes vízszigetelő termékek területén.
A Flexim Tetőmalter használatra kész, viharálló, rugalmasságát megőrző cserép ragasztó.
Gazdaságosság, környezetvédelem és tartósság. Fogalmak melyek modern életünk állandó kísérőjévé váltak.
Tetőfelújítást legkésőbb akkor kell megejteni, mikor már felléptek a problémák.
Hogy, miért a Bramac Solar rendszert válassza?
Az SLT fénycsatorna a nappali fényt továbbítja ablaktalan helyiségekbe.
Ezt a Bramac Clima Plus S tetőfólia darabot a Bramac cég raktárbejáratánál ragasztották le a tetőfóliára írt dátumkor. A mai napig is (2010.04.23) folyamatosan járnak rajta ki-be, emberek és targoncák (!) egyaránt. Egyetlen szakadás sincs rajt, csak a keréknyomok látszódnak!
A Természet új színe Ez a Natura Plus, a Bramac új terméke.
Az Azzurro betoncserép-gyártó cég ismét részt vett a Construmán. Nem csak a színvonalas standjával vonzotta az embereket, hanem új termékkel és színekkel okozott meglepetést.
AHI Roofing cég európában a legnagyobb, Magyarországon viszont az egyetlen új-zélandi beruházás.
A MediSOLAR napkollektorok a folyamatosan megújuló energia segítségével hosszútávú megoldást kínálnak egy biztonságos és természetes módon előállított mele
A Modena betoncserép a már évek óta jól ismert speciális, szórt felületkezelésű Coppo termékvonal újabb gyöngyszeme, mely színeiben és tónusaiban a dél-európai napfényes tengerpar
Új, egyedülálló tetőcseréppel rukkolt elő az Azzurro. A Rustica névre hallgató betoncserép különlegessége a különleges gyártási technológiájában van. Ez a cserép anyagában foltos, nem csak festett felületű, ezért szinte lekophatatlan.
Új, prémium kategóriájú felületkezelési eljárás a Mediterrántól! A Mediterrán tetőcserepek sosem úgy viselkednek, ahogy hagyományos társaik.
Jó hír, hogy Magyarországon is dinamikusan fejlődik a Nap energiáját hasznosító kollektoros rendszerek piaca. Biztosak vagyunk azonban abban, hogy kizárólag a megfelelő minőségű termékek kerülnek hazánkba?
A TONDACH prémium XXL kerámia tetőcserepei a legnagyobb vágyait is lefedik: most visszanyerheti a tető árát (maximum bruttó 1 millió Ft értékben), vagy egyike lehet a három szerencsés nyertesnek, aki megnyerheti a tűzpiros MINI Cabrio-t egy hétvégére!
AHI Roofing cég európában a legnagyobb, Magyarországon viszont az egyetlen új-zélandi beruházás.
A Gerard tetőcsalád legfiatalabb tagja, a Milano tetőcserép egyesíti magában az acél erejét a régi Itáliát idéző klasszikus, elegáns megjelenéssel.
A természet hangulatát és harmóniáját idéző színvilágával az új épületeken és felújított tetőkön is esztétikus látványt nyújt. Érdekes aszimmetrikus fedésképe a ház környezetével tökéletes összhangot teremt.
A Bramac Adria családba új szín költözött, a Magico.
A Lindab Topline Roca 2009-es megjelenését követően a cég idén a hazai piacra is bevezeti új termékét. A Lindab Topline Roca több színben és formában (Toscana, Madera, Prestige, Rustica, Serena) lesz kapható és feltételezhetően kedvező áron lehet majd megvásárolni.
Az első alkalommal kiadott CREATON Tervezői CD elsősorban a szakemberek munkáját segíti – a tető - és a héjazat tervezésétől a tetőépítés teljes befejezéséig – a megvalósítás minden fázisában.
Frissült a Ruukki magánépítkezőknek létrehozott weboldala.
PREFA P.10, a kiemelkedően tartós, matt felületű bevonat, 40 év alapanyag- és festékgaranciával. A különleges, egyedülálló minőségű bevonatnak köszönhetően eddig soha nem látott garanciát tudunk vállalni a tetőfedésekre és a homlokzatburkolatokra.
Hajmeresztően új ötlettel álltak elő a Massachusetts-i Technológiai Intézet kutatói.
A Creaton tetőcserép gyártó cég a Balance termékénél új színt hozott be, mely a natúr vörös.
A tető, egy olyan építményszerkezet, amelynek a hatékony működéséhez rendszeres karbantartás kell.
2010. február 17-én ünnepelték a Rautaruukki alapításának 50. évfordulóját.
Az idei csapadékos telünk miatt a hírek lassan már másról sem szólnak sajnos, csak arról, hogy ki sérült meg a tetőről leeső havas jég keve
A klíma plusz üveg olyan kripton gáztöltésű, kétrétegű üvegezés, mely a nevéhez hűen mind a téli, mind a nyári időszakban, a hazai időjárás hőmérsékleti végleteihez igazodva, képes a tetőtér hőháztartásán javítani.
A Gerard tetőcserép lemezek színei hihetetlenül ellenállóak az időjárás viszontagságaihoz. A "titok", egyszerű: nem tartalmaz mesterséges szí
Új tetős blog indult, tető-tetőcserép blog néven. Kérdezhet, hozzászólhat témákhoz, küldhet képeket és sztorikat, nézhet videókat és vicces képeket, egyszerűen blogolhat kedvére.
A Gerard tetőcserép a legmagasabb kategóriát képviseli a kiselemes cserepeslemezek között. Kutatás- fejlesztésben, minőségben, élettartamban, szín és formavilágban egyedülálló tetőfedő anyag.
A piaci igényekhez igazodva bővítettük alumínium ereszcsatorna rendszer termékkínálatunkat, egy új színes alumínium ereszcsatorna rendszerrel, melyet most kiemelt akcióban vásárolhat meg.
A "2009-es év legtöbb Gerard® cserepeslemezt értékesítő és kivitelező" cége a Beck Tetőszerviz Kft. lett.
A Dunacenter Kft., mint az Azzurro betoncserepek gyártója az "Azzurro tetőfedő mester"-i címet adományozta a Beck Tetőszerviz Kft.-nek a magas szin
A Beck Tetőszerviz Kft. az értékesítési munkájával és a kapcsolódó teljeskörü szolgáltatásaival elnyerte az Azzurro kiemelt márkakereskedői címet.
A Beck Tetőszerviz Kft., mint a régió egyik meghatározó tetőcserép forgalmazója kiemelt Tondach tető akciót hirdet meg!
Az Azzurro cég jelenleg az ország egyik legszélesebb termékkínálatát nyújtja. Az Azzurro Unico termékcsaládot kifejezetten alacsony költségvetésű építkezésekhez alkotta meg a cég. Az olcsó ára ellenére kifejezetten a minőséget képviseli a betoncserép piacon.
A polikarbonát hőre lágyuló szerves műanyag. Jó hőtűrő képességgel rendelkezik, kiválló fényáteresztő.
A Velux új ablakcsere programot hirdet meg februártól. Különböző speciális csomagajánlatok közűl lehet majd választani. A Velux felmérte a piacot és mivel kevés új építkezés várható az idén, így a felújításokra helyezi a hangsúlyt.
A Mediterrán betoncserép nagy múltra tekint vissza. Széles szín és formaválasztéka miatt közkedvelt tetőfedő anyag. A Beck Tetőszerviz Kft. idén is kiemelkedő kedvezményeket biztosít az összes Mediterrán betoncserép típusára.
Új ásványgyapot kerül a piacra idén a Pure One, melyet az URSA dob a piacra. Számos egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik:
A Beck Tetőszerviz Kft. közel 30 éve forgalmaz ereszcsatorna rendszereket, bádogosipari termékeket és bádogos munkákat is végez képzett szakembergárdával. Számtalan gyártó terméke érhető el nálunk kedvező áron.
A Gerard tetőcsalád előállítása minimális energiafelhasználással és minimális károsanyag kibocsátással jár.
A Mediterrán betoncserépgyártó cég új termékkel lép a piacra, a Mediterrán szolár kollektorral, így már a Mediterrán is belépett a szolár rendszert forgalmazók körébe.
Az új terrakotta színben előszőr a TWIST és a RUMBA nagyméretű kerámia tetőcserepek lesznek elérhetőek mindenki számára.
Ahol nem megoldott a bejárat védelme, ott nagyon hasznos védelmet tud nyújtani az előtető. Védi a bejárati ajtót a leázástól, közvetlen napsugárzástól, a hótól stb.
A tetőtereknél a legfontosabb szigetelési hely, a szarufa közök. A legtöbb hő a tetőn keresztül távozik el, nem megfelelő szigetelés esetén. Biztos Önök is hallották már: " a tetőtér nyáron meleg, télen hideg".
Ha az emberektől megkérdeznénk, hogy milyen cserepeket ismernek az biztos, hogy a Bramac az első helyeken szerepelne. Magyarországon túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a legismertebb és talán a legelterjedtebb betoncserép is.
A tetőfóliázás nem egy bonyolult folyamat, mégis sokat lehet hibázni a kivitelezésénél.
Tetőszerkezet alatt általában a vízszintes vagy ferde külső térelhatároló szerkezetet értjük.
Aki tetőtéri lakásban lakik és tetőtéri ablaka van, az tudja, hogy milyen fontos az árnyékolás és a hővédelem
A fólialemez (vagy más néven cseppentő lemez) elengedhetetlen feltétele a tetőnek. Az ÉMSZ, már évekkel ezelőtt "kötelezővé" tette használatát és nem véletlenül. Feladata többrétű:
Tetófólia tekintetében nem mindegy, hogy mi kerül a fedés alá. A piacon számos gyártó létezik és szinte nem is lehet szakember nélkül eligazodni. Létezik:
Cserép- és palatetők készítésével foglalkozó szakember. Városok, mezővárosok igényesebb építkezéseinél az ácsmesterség és kőműves szakmák mellett elkülönült mesterség.
Ha fémtetőről beszélünk, akkor könnyű tetőkről beszélünk.
A PREFA ereszcsatorna, maga az értékállóság a hosszú élettartam és legmagasabb minőség garanciája.
A Prefa Classic, Prefa Zsindelyek és Prefa Rombuszlemezek, lefolyócsövek és csatornarendszer bevonata Coil-Coating eljárással készül é
Alapanyaga: finom szemcséjű agyag, amely nem tartalmazhat olyan ásványokat, amelyek káros kivirágzást, mállást okoznak, pl. mészkő-és márgacsomók
A Knauf Insulation ásványgyapot termékek az ECOSE® Technology-val nem úgy néznek ki, és nem is olyan a tapintásuk, mint amit eddig megszokhattunk.
"Célom a cserépgyártás elkezdésekor nem a versenytársak legyőzése, hanem egy minőségi magyar termék létrehozása volt..."  /Kovács Sándor/  
A kőzetgyapotot márgából, bazaltból, diabázból, gabbróból, homokkőből, agyagból, stb. lehet előállítani. A kőzetgyapotot hazánkban bazaltból és kb. 20% salak-vagy mészkőadalékból állítják elő.
Az üveggyapotot üvegipari nyersanyagkeverékből készítik: üvegcserép, mészkő, homok, dolomit, nátrium-karbonát valamint bóroxid vagy bórsav felhasználásával. A keveréktároló konténerből egy automata adagoló juttatja a keveréket a gázfűtésű olvasztókemencébe.
Nagy múltra tekint vissza hazánkban a hódfarkú tetőcserép. Mára már talán nincs is olyan tetőcserép gyártó, akinek ne lenne hódfarkú tetőcserepe.
Ez a termék szakít a jelenlegi, megszokott nagyelemes formával és egy kiselemes cserepeslemez lesz. Ez azt jelenti, hogy raklapos áruvá válik, nem lehet több méteres darabokban rendelni.
Először is, különbséget kell tenni házilagos kivitelező, önjelölt tetőfedő, szakképzett tetőfedő, és Gerard márkakivitelező között. Az első két kategóriáról különösebben nem kell beszélni, nem is ajánljuk senkinek sem. Valószínűleg ezek a legdrágább kategóriák is.
Történet Az Észak-Amerikában évszázados múlttal rendelkező bitumenes zsindelyfedések csak nevükben hasonlítanak a fazsindely fedésre. Ez a tetőfedési módszer Kanadából és Olaszországból került hazánkba az elmúlt évtizedekben.
Nem is gondolná, hogy mennyire fontos, hogy milyen tetőlécet vásárol. Egyrész a minőségre kell odafigyelni, másrész a méreteire (keresztmetszet, hossz). A tetőléc minősége:
Favédelmi eljárások Az épületfák gombásodás elleni védelmét gombaölő szerek alkalmazásával lehet biztosítani. A faanyagvédelem lehet:
Ruukki cserepeslemezes tetőfedő rendszerek Termékleírás: Decorrey™ TS28-400-1130
A tetőtér beépítése igen népszerű megoldás, új épületeknél viszonylagos gazdaságossága, meglévő épületeknél pedig a hasznos alapterület növelésének lehetősége miatt. Ugyanakkor tudni kell, hogy a tetőtér beépítése számos építészeti és épületszerkezeti követelménnyel jár:
A Beck Tetőszerviz Kft. új programot indított el a felújítást választó háztulajdonosok körében. Hogy honnan jött a palacsere-program ötlete? Napjainkra már a régi azbeszttartalmú paláknak lejárt az ideje.
Engób - Az engób egy agyagásványt tartalmazó festék. Az engóbot az égetés előtt speciális szórógéppel, vagy merítéssel viszik fel a kiszárított cserépre. Az engób felülete matt, vagy enyhén fényes. Az engób elősegíti a cserép öntisztulását.
Ha már biztosak vagyunk abban, hogy a teljes tetőfedést le szeretnénk cserélni, fontos tudnunk a következőkről:
IGEN! Az alábbi linken a Bramac Kft. elkészíti házának látványtervét bármely Bramac tetőcseréppel. Önnek csak a fotót kell beküldeni és kitölteni az űrlapot.
Creaton "Róna" fantázianéven új termék jelent  meg a Creaton kerámiacserepek kínálati listáján. Jelenleg már megindult a  gyártás, a szükséges technikai módosításokat elvégezték. Műszaki paraméterek (pl.
0. minőségi osztályú fát: asztalosipar használja, a minőség feltételei szigorúbbak az I. osztályúénál. I. minőségi osztályú fa: nem korhadt, nem penészes, nem gyantatáskás, nem rovarrágott
A kerámia tetőcserepek minőségi vizsgálata sokban hasonlít a betoncserép vizsgálatához:
A minőségi vizsgálat nagyon fontos. Egyrészt a gyártónak, hogy tudja min kell változtatni, javítani, másrészt a vásárlónak, hogy minőségi terméket kapjon. A minőségi vizsgálat a következőkből áll:
Magyar Termék Nagydíj® kitüntető cím azon gyártók elismerése, melyek tevékenységük során elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.
Protector felület hosszútávú kutatás-fejlesztés eredményeként jött létre.
Speciális felületkezelési eljárás, mely biztosítja a termék az eddigieknél hosszabb távú színtartósságát. Az eljárás előnyei:
Cégünk 1982-óta arra törekszik, hogy a lehető legjobb árakat adja ki, mind magánszemélyeknek, mind viszonteladóinknak. Ha szeretne egy megbízható, korrekt, szakemberekből álló viszonteladói hálózathoz csatlakozni, akkor próbáljon ki minket. Mi pénzt teszünk a zsebébe!
Tetőtér beépítésnél sokan elgondolkoznak, hogy milyen és mekkora VELUX tetőtéri ablak kerüljön fel. A tervezésnél sok dolgot kell figyelembe venni:
Sokszor találkozunk olyan emberekkel, akik azt hiszik, hogy a piacon fellelhető legjobb árakon vásároltak tetőcserepet, vagy bármilyen tetőfedő anyagot. Sokszor egy-két részár alapján döntenek, pedig a végösszeget kell mindig figyelembe venni.
A téli tetőbeázások leggyakoribb oka a jégsáncképződés.
Az energiaárak kiszámíthatatlan mértékű növekedésének ellensúlyozása, környezetünk megóvása érdekében a Bramac, mint irányadó tetőfedőanyag gyártó piacra lépett a Bramac Solar rendszerrel.
A „RAPIDO“ a hagyományokat és a technikát tökéletes kettős bordájú hornyolt cserépben egyesíti, amely rendkívül gazdaságos, robusztus, természetes és kiegyensúlyozottan szép.
Évi három millió négyzetméternyi tetőcserép készül majd Békéscsabán, ahol pénteken adták át a világ egyik legnagyobb égetőkemencéjét a Tondach üzemében.
A Münchenben bemutatott napelemes tetőcserép forgalmazása iránt eddig harminchat országból érdeklődtek.
Szeretném Önök elé tárni a mi kis "10 parancsolatunkat". Ez a mi müködésünk szabályozója, és ez az, amiben mi különbözünk sok más tetőfedőktől, kivitelezőktől. A jó tetőfedő:
Palafelújítás napjainkban eléggé elterjedt.
Gondolta volna? A beton felhasználása, mint fedőanyag, az ókorig nyúlik vissza. A közel 2000 éves római Pantheon tetejét is betonból készítették. A technológia azóta sokat fejlődött. Számtalan adalékanyaggal növelik a betoncserepek ellenálló képességét.
Sikeresen elkészültünk a kaposvári Csiky Gergely színház tetőfedésének renoválásával. Több száz négyzetméter lapostetőt és palafedéseket hoztunk helyre, melyek az idők folyamán erősen elhasználódtak, megrongálódtak.