Tetőfelújítás biztonsággal, viharálló könnyű tetővel

Elérkezett az a pont, amikor régi tetője már nem bírja tovább? A Gerard tetőcsalád tökéletes megoldást nyújthat Önnek, ha…

... házának KÖNNYŰ faszerkezetes tetője van, így a nehéz beton- vagy kerámiacserepeket már nem bírja el.

... fél, hogy az egyre gyakoribb EXTRÉM IDŐJÁRÁS újra megtépázza tetőjét.

... fontos Önnek a környezete és ENERGIATUDATOSAN KÍVÁN ÉLNI és fogyasztani.

... széles SZÍN- ÉS FORMAVÁLASZTÉKBÓL szeretne választani.

Ismerje meg a Gerard tetőcsalád összes előnyét és hasonlítsa össze más tetőfedő anyagokkal!

Az alucink ötvözettel bevont acéllemeznek és a speciális rétegfelépítésének köszönhetően korrózióálló, mohásodás-mentes, és rendkívül tartós. Éppen ezért szakkivitelezés esetén 50 év gyártói garanciát kap a Gerard termékekre.

 

A többrétegű szerkezet a kőzúzaléknak köszönhetően a legextrémebb időjárásnak is ellenáll, az acél pedig nagy teherbírást biztosít.

 

Ez az alumínium-cink ötvözet 9-szer hosszabb élettartamot nyújt a Gerard  tetőcsalád elemeinek, mint más acél alapanyagú tetőfedő anyagok tiszta cink bevonata.

 

Korrózióállóság növelését a lemez mindkét oldalán további műanyag bázisú védőbevonattal biztosítják. Ezeket a rétegeket azonban csak a formára préselés után hordják fel a felületre, így az egyes bevonatok ráncosodása, vagy hajszálrepedések keletkezése kizárt.

 
Az akrilgyanta, amelybe a kőzúzalékot ágyazzák gombaölő adalékot is tartalmaz, így a mohásodás veszélye elhanyagolható. A különleges gyártási eljárás eredményeként a kőzúzalék nem jön le a cserép felületéről, amit az 1980-ban elkészült első magyarországi referencia (hegyeshalmi Községháza) is alátámaszt.
A Gerard tetőcsalád nem kopog az esőben. A kőzúzalék másik előnye ugyanis, hogy akusztikai védelmet is nyújt, szétporlasztja az esőcseppeket a cserép felületén, így minimálisra csökkenti a záporok és zivatarok okozta zajhatást.

 Bővebben: www.gerard.hu

 

Kapcsolódó cikkek: