Minden, ami tető - Kaposvár.

Szakkereskedés, szakkivitelezés, szaktanácsadás. Mind 1 helyen. Teljes körű tető garancia!

"Somogy megye legteljeskörűbb tető-szolgáltatásai egy helyen, hatalmas tetőcserép választékkal és EGYEDI TETŐ AKCIÓKKAL!"

Beck Tetőszerviz Kft. a kezdetek óta (1982) specifikusan csak tetőfedéssel és tetőfedő anyagok (tetőcserép, cserepeslemez) forgalmazásával foglalkozik. Nálunk nem eladók vannak, hanem minden alkalmazottunk képzett szakember, többen a rendszeres tanfolyamokon túl szakirányú végzettséggel és kivitelezési tapasztalatokkal is rendelkeznek. Hogy, ez miért fontos Önnek? Azért, mert mindig a legfrissebb és legteljeskörűbb információt tudja nálunk megkapni, hogy a lehető legjobb döntést tudja meghozni otthonával kapcsolatban.

Közel 40 év szakmai tapasztalat és termékismeret az Ön szolgálatában!

  Minden egy helyen: tető, tetőcserép, tetőfedő, tetőfedés

De, hogy is kezdődött?

1980 -as évek elejétől kisebb tetők javítása, tetőfelújítás, lapostetők szigetelése.
 
1982-ben, Kaposvárott születik meg a Beck Tetőszerviz, mint családi  vállalkozás, ami már komplett tetőfedést is vállal. Ebben az évben indul a tetőcserép forgalmazás is.
 
1990-ben Beck János tagja az  Épületszigetelők és Tetőfedők Magyarországi Szövetségének. (ÉMSZ)
 
 
Szakmai tanulmányutak az ÉMSZ-el:

  • Németország 
  • Ausztria 
  • Svájc 
  • Egyesült Államok - Kanada 
  • Norvégia 
  • Dánia 
  • Irország 
  • Anglia 
  • Svédország 
  • Spanyolország 


1992-től már több, mint 20 féle tetőfedő anyaggal, kiegészítőkkel és azok szakszerű kivitelezéssel állunk az Önök rendelkezésére.

2001-ben Beck János a Tetőfedő Mester vizsgáját kimagasló eredménnyel teljesítette.
 
Nem hiányozhatnak a cégünk életéből a rendszeres továbbképzések, tető-tanfolyamok sem.
 
1990-es évek óta rendszeresen részt vettünk a Kaposvári Nemzetközi  Tavaszi  Vásárokon,  ahonnan  eddi  4  vásárdíjat  hoztunk  el. Ezen kívül három alkalommal vettünk részt az Alpoktól Az Adriáig kiállítás- vásárokon  is,  ahonnan  egy  év  különbséggel  két  vásárdíjat  is  elnyertünk.
 
Mivel   Önök   bizonyították,  hogy   kellünk  a  piacra,  ezért   cégünk   kibővült. Kaposvár határában egy ács, tetőfedő szakkereskedéssel állunk minden kedves érdeklődőnk és leendő vevőink rendelkezésére, ahol mindenki megtalálhatja a számára legszükségesebb tetőfedő anyagokat nagy választékban (legyen az tetőcserép, tetőfedő anyagok, betoncserép, kerámiacserép).

Ezen kívűl díjtalan tetőfedő szaktanácsadással segítünk minden hozzánk betérő építkezőt, tetőfelújítót.

 

"Közel 40 éve igyekszünk az élen járni minden tekintetben,

hogy Ön a lehető legjobb tető ajánlatot kapja."

 

Minden, ami tető - Kaposvár...

 

***

 

Szolgáltatás felsőfokon
 

A Beck Tetőszerviz Kft. az alapítása óta a Minőséget képviseli. A Minőség elengedhetetlen feltétele a magas szintű szaktudás és tapasztalat. Cégünk közel 40 éves tapasztalatából tudjuk, hogy a Minőség  politika hosszútávon gazdaságosabb, olcsóbb és problémamentesebb is.


 
Önnek fontos az otthona?

 
Igen, hisz mindenkinek az. Ezért ne feledje: tetőjének nem pár évet, hanem több  évtizedet kell  kibírnia.  Ha  Ön  is  hosszútávon  gondolkodik,  akkor gondolkodjon velünk.

 

Minőség + Szaktudás + Tapasztalat =  ÉRTÉK . . .  ami Önnek kell!

 

"Beck Tetőszerviz, a TetőSpecialista"