Ruukki bevonatok - a tartós védelem

A Ruukki szakértelmét az acéllemezek terén a színes bevonatok mínősége tükrözi leginkább.

Míg az acél minősége a termékek mechanikai erősségét adja, biztosítva a tökéletes geometriai befejezettségét és a szállítás során történő könnyű kezelhetőségét és szerelhetőségét, a legfőbb titok mégis a felületkezelés, vagyis a festékbevonat mint legfelső réteg. Tulajdonképpen a festékbevonat garantálja azt, hogy a termékek évtizedekig kiállják az időjárási viszontagságokat mind esztétikailag, mind műszakilag.

Pural™
A Pural egy poliuretán alapú bevonat, mely csodákat művel a tetőburkolaton. A Pural erősen UV- és korrózióálló, valamint karcmentes. A Pural-bevonatú termékeket akkor ajánlják, amikor az acél tetőfedés kínálta lehetőségek közül a tetőjére a legmegbízhatóbb védelmet keres. A Pural-bevonatú termékek beszerzési ára könnyen kompenzálható az alacsony fenntartási költségekkel, a kiemelkedő tartósságnak és könnyű karbantarthatóságnak köszönhetően. A Pural bevonatos termékekre 20 év esztétikai és 50 év műszaki garanciát vállalnak.

Pural matt™
A Pural matt a Pural fénytelen és speciálisan struktúrált változata. A kiemelkedő tartósság mellett méltóságos és stílusos matt megjelenést kölcsönöz az újonnan épített és a felújítandó épületeknek egyaránt. A Pural matt bevonatos termékek megállják a helyüket a városi és ipari környezetben egyaránt. A Pural matt bevonatos termékekre 20 év esztétikai és 50 év műszaki garanciát vállalnak.

Purex ™
A Purex egy enyhén érdesített bevonat, egy elegáns matt felülettel. Külső tetőburkolatokhoz tervezték a modern trendnek megfelelően. A Purex bevonatos termék akkor jó választás, ha egy terméken belül meg kívánja találni a modern külsőt, a tartósságot, és a kedvező ár-érték arányt. A Purex bevonatos termékekre 15 év esztétikai és 40 év műszaki garanciát vállalnak.

Matt poliészter
A matt poliészter nagyon jó ellenáll az időjárási hatásoknak és a korróziónak. A matt felület adja a bevonat fő jellemzőjét. A matt poliészter az Ön választása, ha költséghatékony megoldást kíván a tetőprojektjeihez. A matt poliészter bevonatos termékekre 10 év esztétikai és 30 év műszaki garanciát vállalnak.

Poliészter
A poliészter egy standard felületkezelés az acél tetőfedő termékek piacán. Az időjárási viszonyoknak megfelelően ellenáll. A poliészter bevonatos termékek akkor jó választás, ha elérhető áron keres megfelelő tetőfedő megoldást. A poliészter bevonatos termékekre 10 év esztétikai és 30 év műszaki garanciát vállalnak.

Ebben a csodás választékban biztosan megtalálja Ön is a számára legmegfelelőbbet.

A Ruukki akciókkal és a részletekkel kapcsolatban, kérjük keresse kollégáinkat! Köszönjük.

 

A Ruukki könnyű tető, kis súlyuk miatt (~5 kg/m2) ideális választás tetőfelújításokhoz. Kérésére helyszíni felméréssel (környékünkön ingyenes), ingyenes anyagszükséglet számolással és ingyenes szaktanácsadással állunk rendelkezésére. Hisz tudja, velünk spórolhat... 

 

Forrás és bővebben: www.ruukki.hu

 

Kapcsolódó cikkek: