Prefa alumínium tető és ereszrendszer

 
       
 
 

 

 

Prefa Classik

 

A PREFA Classik elemek mindössze 2,3 kg/m2 súlyukkal a legkönnyebb, és emellett a legstabilabb tetőfedőanyagnak számítanak. Csupán négy elemmel egy egész négyzetméter tetőfelület befedhető. 10 PREFA alapszín és széleskörű tartozék-választék biztosítja az optikailag igényes és extrém hosszú élettartamú tetők megalkotását.
A hosszú élettartamú tető, a tökéletesen összehangolt teljes körű tető-program középpontjaként, a vezető ausztriai alumíniumtető-specialista, a  folyamatos kutatómunkájának és a legkeményebb gyakorlati tesztek eredménye. Prefa Classic
A PREFA termékek alapanyaga az EN 1396 szabvány előírásainak megfelelő ötvözet. A Prefa Classic, Zsindelyek és Rombuszlemezek, lefolyócsövek és csatornarendszer bevonata Coil-Coating eljárással készül és megfelel a brüsszeli székhelyű ECCA (European Coil Coating Association) szigorú előírásainak. A PREFA Classic, Zsindelyek és Rombuszelemek anyagára vállalt 40 év garancia törés, rozsdásodás és felfagyás ellen, természetes környezeti igénybevétel és szakiparos vállalkozás által végzett szakszerű kivitelezés esetén!

 Színválaszték:

 

 

 

 

 

 

Prefa Zsindely


A PREFA Zsindelynél a már jól bevált rombikus zsindelyforma ötvöződik az ötvözött alumínium high-tech anyagának jövőt idéző tulajdonságaival. Ez teszi a PREFA Zsindelyt a régi tetőszerkezetű objektumok tökéletes tetőfedőanyagává. A klasszikus tetőszerkezetek mellett azonban egyre szívesebben alkalmazzák a PREFA Zsindelyt modern építészeti megjelenésű épületek fedésére is. A két különböző fedési változat (3/4-es és 1/2-es osztatú fedés) és a sok alapszín gondoskodnak a szép és harmonikus tetőfelületekről. A szükséges biztonságot a hosszú- és keresztoldali korcok garantálják. Ily módon időjárásálló és biztos kötés jön létre. Prefa ZsindelyA PREFA hosszú élettartamú tető. -, mindezt a  folyamatos kutatómunkájának és a legkeményebb gyakorlati teszteknek az eredménye.
A termékek alapanyaga az EN 1396 szabvány előírásainak megfelelő ötvözet. APrefa Classic, Prefa Zsindelyek és Prefa Rombuszelemek, lefolyócsövek és csatornarendszer bevonata Coil-Coating eljárással készül és megfelel a brüsszeli székhelyű ECCA (European Coil Coating Association) szigorú előírásainak. A PREFA Classic, PREFA Zsindelyek és PREFA Rombuszelemek anyagára vállalt 40 év garancia törés, rozsdásodás és felfagyás ellen, természetes környezeti igénybevétel és szakiparos vállalkozás által végzett szakszerű kivitelezés esetén.

 Színválaszték:

 

 

 

 

 

 

Prefa Rombusz


A PREFA tetőelemek sorozat legújabb terméke érdekes formájával tűnik ki a tetőfedőanyagok közül. A Prefa Rombuszból készült tetőkön harmonikus fény- és árnyjáték figyelhető meg, amely az egyes rombuszelemek úgynevezett bordanyomásának köszönhető. A korc a korcban fedési technikával tökéletesen illeszkedik a teljes tetőrendszerbe.


A hosszú élettartamú tető, a tökéletesen összehangolt teljes körű tető-program középpontjaként, a vezető ausztriai tető-specialista, a folyamatos kutatómunkájának és a legkeményebb Prefa Rombuszgyakorlati tesztek eredménye.
A PREFA termékek alapanyaga az EN 1396 szabvány előírásainak megfelelő ötvözet. A Prefa Classic, Zsindelyek és Rombuszelemek, lefolyócsövek és csatornarendszer bevonata Coil-Coating eljárással készül és megfelel a brüsszeli székhelyű ECCA (European Coil Coating Association) szigorú előírásainak. A PREFA Classic, Zsindelyek és Rombuszelemek anyagára vállalt 40 év garancia törés, rozsdásodás és felfagyás ellen, természetes környezeti igénybevétel és szakiparos vállalkozás által végzett szakszerű kivitelezés esetén.

 

 Színválaszték:

 

 

 

 

 

 

PREFALZ - korcolt tető


Termékelőnyök:

 • Sokoldalúan alkalmazható – a lebegő íves tetőtől a bonyolult tetőfelépítményekig, kupolatetőkig vagy nagy felületű tetőkig Prefalz
 • 14 alapszín
 • 40 év Garancia.Tartósan megmaradó minőség,  
 • Gazdaságosan, egyszerűen és problémamentesen feldolgozható alacsony külső hőmérsékleten is (0°C alatt)
 • Csekély tömeg (kb.1,23 kg/fm = kb. 2,2 kg/m2)
 • Hosszú élettartam a legmagasabb lakkminőségnek köszönhetően
 • Alacsony karbantartási költségek
 • Teljes egészében újrahasznosítható
 • PREFALZ ® hajlékonyságának köszönhetően könnyebben formálható, mint a legtöbb hasonló korcolt anyag és a tervezőknek ezért a kreatív felhasználási lehetőségek széles skáláját nyújtja a tető és homlokzatmegoldások területén.

Javaslat: A tetőszerkezet meredekségét lehetőleg 3° -nál nagyobbra kell tervezni.
A feldolgozás a bádogos szakma irányelvei szerint történik.
 

 

Prefa solar
A jelenkor tetője alternatív energiára épít!

Az új Solar-/napcellás tetőlemez a tetőn elhelyezett hagyományos Solar-berendezésekkel szemben két különleges előnnyel rendelkezik. Prefa Solar

 • A Solarcellák integráltak, ami azt jelenti, hogy minden Solar-réteg között látható marad a tető eredeti szerkezete.
 • A Solar-lemezek hagyományos szerelési módja egy kevésbé attraktív, nagy kék üvegfelületet eredményez, amely észrevehetően kiemelkedik a tetősíkból.
 • A Prefa – Solar berendezések nem feltűnőek és a földön álló szemlélő abból a távolságból csak figyelmesen szemlélve fedezi fel azokat.
 • A PREFA-Solar tetőelemek 2 PV cellaszínben és 10 alapszínben kaphatók.
 • PV Cellaszínek "TREND" ... kék PV elemek (modern architekturához) "CLASSIC" ... barna PV elemek (a műemlékvédelem számra)
 • A PREFA-Solar tetőelemek alapkivitele a kék "TREND"PV-elem

Solar tetőelem színek:
10 alapszín stukkó (kívánságra fényes kivitelben is szállítható), egyedi színek felár ellenében lehetségesek!

 

Prefa alumínium ereszcsatorna rendszer

A PREFA ereszcsatorna, maga az értékállóság a hosszú élettartam és legmagasabb minőség garanciája. A PREFA ereszcsatornák évtizedek alatt beváltak a gyakorlatban és az átgondolt igényes műszaki részletmegoldásokkal meggyőzték már a legigényesebb a felhasználókat is . A tíz alapszín és a tetszőleges egyedi színek (RAL- és NCS-rendszerszínek) széles választéka gyakorlatilag minden megjelenítési változatot lehetővé tesz. Az árnyalatok összehangolásától a kontrasztszínekkel való érdekes építészeti hangsúlyokig – minden lehetséges.

Prefa EreszcsatornaA ereszcsatornák színes bevonattal ellátott ötvözött nemes alumínium szalagokból készülnek. A termékek alapanyaga EN 573 ill. DIN 1725 szabványoknak megfelelő ötvözetek. Az ereszcsatornák és lefolyócsövek bevonata Coil-Coating eljárással készül, és megfelel a brüsszeli székhelyű ECCA (European Coil Coating Association) szigorú előírásainak. A termék a –30°C és +80°C közötti állandó hőmérséklet ellenállóságával megfelel a kültéri építészeti követelményeknek. A lakkréteg formázható és minden vegyi és időjárási hatásnak ellenáll. A Coil Coating – gyártást mindvégig szigorú minőség-ellenőrzés kíséri. A rétegvastagság, fényességi fok, színárnyalat, lakkréteg szilárdsága, lakk tapadása, lakk kötése, ellenállóság eldeformálódással szemben és a lakk kiszáradása fontos vizsgálati szempontok. Ehhez jön még a tartós viselkedés vizsgálata sós permetteszt során és a szabadban, természetes időjárási viszonyok között.

Válassza a PREFA-t mert:
 • korróziómentes és hosszú élettartamú az ötvözött alumíniumnak köszönhetően
 • bevizsgált eredeti Osztrák minőség
 • kreatív felhasználás a 10 alapszínnek és az egyedi színeknek köszönhetően
 • karbantartásmentes
 • minden tartozék eredeti

  

 

Prefa Extrém Tető prospektusPrefalz Solar prospektusPrefa új színek 2011Prefa Homlokzat prospektusPrefa P10 bevonat prospektusPrefa árvízvédelem prospektusPrefa Tervezési Segédlet
Prefa Extrém Tető prospektusPrefalz Solar prospektusPrefa új színek 2011Prefa Homlokzat prospektusPrefa P10 bevonat prospektusPrefa árvízvédelem prospektusPrefa Tervezési Segédlet

 

 Vissza az oldal elejére.

 

  Forrás: www.prefa.hu

Kapcsolódó cikkek: