Megérkezett a Creaton Rapido kerámia tetőcserép

A „RAPIDO“ a hagyományokat és a technikát tökéletes kettős bordájú hornyolt cserépben egyesíti, amely rendkívül gazdaságos, robusztus, természetes és kiegyensúlyozottan szép.

Az első, 1881-ben iparszerűen gyártott cserép arányait napjainkban a legmodernebb eljárásokkal fejlesztjük tovább. Ennek eredménye a „RAPIDO“-ra jellemző markáns, egészen eredeti hatású fény-árnyék hatás. Ez a hagyományos szépség és funkcionalitás, amely évtizedeken át gyönyörködtetett, a „RAPIDO“-nál különösen gazdaságos nagy formátummal van kombinálva.

Az eredmény a mindössze 8,1 db/m2 cserépszükséglet és a kimagasló biztonság egy olyan technikának köszönhetően, amely gyors fektetést tesz lehetővé és egyúttal csökkenti a cserépszükségletet.

A jellegzetes hornyolási technika mellett a hátoldali támasztóbordák és három akasztófül gondoskodik a biztonságos tartásról. Az esőálló szeglyuk segítségével a „RAPIDO“ biztonságosan rögzíthető, míg a fejhoronyrész nagy eltolási tartománya minden tetőfedésnél maximális rugalmasságot biztosít. 

Önmagukért beszélnek a biztonsággal kapcsolatos előnyök is: a kettős oldalhornyolás a magas gerincekkel, a bordázott felület és kondenzvízbordák maximális esővíz elleni védelmet biztosítanak.

A „RAPIDO“ rendkívüli megbízhatósága és feltűnő szépsége a CREATON-csúcstermékek összes jellemzőjével és nagyon jó ár-értékaránnyal párosul. Ezek a Lenti gyárban a legmodernebb hightech-eljárással gyártott cserepek tökéletes minőséget és nagy értékállóságot garantálnak. Természetes agyagból készült termék, amely évtizedekig örömet szerez az építtetőnek – abszolút színtartó és tökéletesen ellenáll a fagynak, napsugárzásnak vagy hőségnek.