Leier tetőcserép látványtervezés - készítse el otthonát...

Az építkezők és otthonfelújítók régi problémájára ajánl kényelmes, ugyanakkor felettébb hatékony és praktikus megoldást a Leier: az Éptárral közösen kifejlesztett új szoftverükkel az egymással stílusban és színben legjobban harmonizáló építőanyagok kiválasztásában segít. Az ingyenesen letölthető program segítségével a választás többé nem gond, hanem kellemes szórakozás: kedvére válogathat a különböző típusú és színű Leier tetőfedő és burkoló termé-kek közül.

A programban öt különböző típusú családi házat „öltöztet fel”, és típusonként három nézetben szemlélheti meg az eredményt. Az egyes burkolóanyagok választéka teljes termékpalettánkat felvonultatja élethű, és nagyon széles színválasztékban. A kiválasztott termékekkel és színekkel elkészített mesterművet a program segítségével ki-nyomtathatja. Mivel a terv a kiválasztott építőanyagok nevét és pontos paramétereit is tartalmazza, megvásárlásuk könnyű és gyors lesz.

Ha elküldi nekünk az anyagmennyiségeket, akkor megküljük Önnek az akciós tetőrendszer árunkat. Nem fog csalódni. A Leier kéményrendszerre külön akciónk van!

Forrás: www.leier.hu

 

 

Kapcsolódó cikkek: