Gerard tetőcsalád a minőségi választás

Az AHI-Roofing több, mint 50 éve fejleszti a Gerard cserepeslemez gyártástechnológiáját. Ők voltak a világon az elsők (1957), akik préselt kiselemes fém tetőcserepet gyártottak. Ma is vezető szerepet töltenek be a világon, a termelés Új- Zélandon, Egyesült Államokban, Malajzián és Magyarországon zajlik.

A magyarországi gyáregység főleg Európának termel. Minden alapanyag (lemez, gyanta, kőzúzalék stb...) az anyacégtől jön épp úgy, mint ahogy a gyártósor is. Európában az elmúlt évtizedekben jelentősen erősödött a jelenléte a Gerard tetőcsaládnak. Ez köszönhető az elkötelezett dolgozóknak és persze azon forgalmazóknak és szakkivitelezőknek, akik felismerték a Gerard számtalan előnyét.

A Gerard legnagyobb előnye a Zincalume® -vel bevont acéllemezben, a gyanta összetételében és az Új-Zélandon bányászott, természetes színű kőzúzalékban található. Ez a minőség és a benne rejtőző hosszú élettartam az, ami megkülönbözteti a Gerard cserepeslemezt minden más cserepeslemeztől, ami a világon fellelhető. Az AHI-Roofing több, mint 100 országban van jelen a Gerard termékeivel. A Gerard nem csupán egy tetőfedőfedő anyag, hanem sokkal több annál.

 

Forrás: www.gerardroofs.eu

Kapcsolódó cikkek: