Építészet és látványtervezés – CREATON Tervezői CD 2010

A CAD programokban alkalmazható, a cég teljes cserép és a kiegészítők teljes választékát feldolgozó megoldás, támogatást nyújt az épület tervezése során a megfelelő termékek és színek kiválasztásához. A program az alkalmazástechnikai előírásokat is tartalmazva csak a szakszerű megoldások tervezését támogatja.

Mind az építészek, mind a kivitelezésben részt vevő szakemberek, de akár a saját házukat tervező megrendelők számára is segítséget nyújt a most először megjelent CREATON látványtervező program, amely az épület 3 dimenziós látványtervének megjelenítésén túl, az elkészült terv alapján az anyagszükséglet meghatározását és tételes kiszámítását is lehetővé teszi.
Emellett a CD-n megtalálható a beépítési adatokat és előírásokat tartalmazó Tetőtervezési kiskönyv is, amely nagymértékben elősegíti a kivitelezők munkáját.
A CD tartalmazza a CREATON teljes termékválasztékát bemutató kiadványát és megtekinthetők a legfontosabb elemek beépítését ismertető videók is.
A CREATON Tervezői CD-n található kisfilmbemutatja a Lenti gyárban előállított termékek gyártási folyamatait, ezzel betekintést adva a cég technológiai és minőségbiztosítási rendszereibe.

A CREATON Tervezői CD rövidesen díjmentesen elérhető és letölthető lesz a www.creaton.hu honlapon.

 

Az akciós és egyedi kerámiacserép árainkért, kérjük lépjen velünk kapcsolatba! Megéri.

 

Kapcsolódó cikkek: