Climate Cooler - hűvösebb tetőfelület és élhetőbb tetőtér (videó)

A padlás túl meleg? A tetőtérben nem lehet kibírni? Állandóan megy a klíma?
MI SEGÍTÜNK!

Van egy megoldás, ami több fokkal csökkenthetné a nyári kánikulákban az elviselhetetlenségbe szökő meleget az otthonában, vagy a munkahelyén. Nem csak a közérzet javulhatna, hanem energiát is meg tudna takarítani és még a környezetre is pozitívan hatna. A Climate Cooler hideg tetőbevonati rendszerek ezeken a problémákon próbálnak segíteni.

A Climate Cooler hő- és fényvisszaverő pigmentekkel rendelkező nanotechnológiás rendszer, ami javítja a tetőfelület „Teljes Napfény Visszaverés“ mutatóját. A napsugarak 70 %-át visszaveri.

A Climate Cooler Uni Roof Topcoat

Hagyományos beton- és kerámiacserepekhez ill. sík- és hullámpala termékekhez kifejlesztett nanotechnológiás tetőfesték. Használata Climate Cooler Uni Roof Primer alapozóval együtt lehetséges.
 

 

A Climate Cooler Flex Roof Topcoat

Különleges összetételű rendkívül rugalmas nanotechnológiás tetőfestékek speciális feladatokhoz: bitumenzsindelyekhez és bitumenes lemez tetőkhöz. Climate Cooler Flex Roof Primer alapozóval együtt használható.

Konkrét példa: a koppenhágai Hotel Clarion nagy sikerrel kezeltette tetőjét Climate Cooler termékekkel és ennek eredményeképpen évi kb. 50.000 kWh megtakarítást lehetett elérni, ami 27 tonna CO2 emisszióval egyenértékű!

 

Ha Önnek is hasonló problémái vannak, akkor nyugodtan forduljon hozzánk bizalommal és segíteni fogunk Önnek.

 

Az ISOPAINT NORDIC A/S elkötelezett a környezetbarát termékek gyártása iránt és Climete Cooler tetőbevonati rendszereinek eladásából származó árbevételének 2%-val támogatja a nemzetközi WWF szervezetet.