Beck Tetőszerviz Kft.: házunk komfortja a tetőnél kezdődik

Egy jól kivitelezett, szép tető nemcsak otthonunk koronája, hanem első védőbástyája is. Nagyon fontos, hogy a minőségi anyagok szakszerűen kerüljenek fel a házunkra, így hosszú évtizedekig élvezhetjük annak előnyeit. A Beck Tetőszerviz Kft. csapata ennek szellemében dolgozik már több mint 30 esztendeje.

 

Egy új otthon építésénél, vagy korszerűsítésnél a legnagyobb dilemma elé a tető állítja a tulajdonosokat. Ma már rendkívül sok információ és lehetőség áll rendelkezésünkre a világhálónak köszönhetően, ám pont emiatt könnyen rossz irányt is vehetünk: egy silány minőségű anyag, vagy szakszerűtlen kivitelezés miatt gyakorlatilag otthonunkat állandó veszélynek tesszük ki az időjárás viszontagságainak, s hamar eljön az idő, amikor megint cselekedni kell. Ezt megelőzhetjük egy alaposan körüljárt, felelős döntéssel.

 

A Beck Tetőszervíz Kft. munkatársai széleskörű tapasztalattal, több ezer elégedett ügyféllel a hátuk mögött segítenek Önnek a választásban. A kaposvári székhelyű, az ország egész területén, sőt külföldről is keresett vállalkozás több mint 30 éve foglalkozik tetőfedéssel, szaktanácsadással és tetőfedő anyagok forgalmazásával. Utóbbiak tekintetében az ország egyik legnagyobb kínálata áll vevőik rendelkezésére a hagyományos tetőcserepektől egészen az innovatív cserepeslemezekig. A szakembergárda folyamatosan fejleszti tudását, hogy mindig a naprakész technológiai ismeretek birtokában végezze munkáját. Ezt a törekvésüket rangos szakmai elismerések tanúsítják.

 

Egy tetőépítésnél vagy régi tetőszerkezet cseréjénél nagyon fontos az alapos felmérés és mindenre kiterjedő konzultáció, hiszen minden ház más és más technológiát és anyagmennyiséget igényel. A Beck Tetőszervíz Kft. szakembere a helyszíni felmérés után elkészíti szakmai ajánlását és egyedi árajánlatát, benne a rendkívül kedvező áron forgalmazott tetőfedő anyagokkal, lécekkel, ács- és bádogos munkák díjával, valamint igény szerint a hulladékok elszállításának költségével. A fel nem használt anyagokat teljes áron visszavásárolják, az elvégzett munkára pedig teljes körű garanciát biztosítanak.

 

Mint ahogy Beck János, a kft. alapítója vallja: a minőséget tartják szem előtt, mind a forgalmazott tetőfedő anyagok, mind pedig a lelkiismeretes szakmai kivitelezés tekintetében, mert a tetőnek nem pár évet, hanem több évtizedet kell kibírnia.

 

Beck Tetőszerviz Kft.

Bemutató Telephely: 7400 Kaposvár, Újmajor 035/25 hrsz.

(610-es út, a KITE és az AGIP benzinkút között)

GPS: 46.367483,17.751317

Telefon: +36 82 416 808

E-mail: info[at]becktetoszerviz[dot]hu

Web: Beck tető; Gerard tető

Nyitva tartás: H-P 08:00-16:00-ig.

Nyitva tartási időn kívül egyedi időpont kérhető a +36 30 464 1351-es számon.