Azzurro betoncserép - a minőségi magyar tetőcserép

"Célom a cserépgyártás elkezdésekor nem a versenytársak legyőzése, hanem egy minőségi magyar termék létrehozása volt..."  /Kovács Sándor/

 

A Dunacenter Kft. speciálisan betoncserép gyártására alkalmas közel 1000 m2-es csarnokot épített, ebben található az az olasz cserépgyártó gépsor, amely a gyártási folyamat elejétől a végéig biztosítja a 40000 betoncserép/nap kapacitást. A gyártósor számítógép vezérelt rendszer, amely garantálja, hogy megfelelő minőségű termékek hagyják el a futószalagot. A folyamat természetes részét képezi az állandó minőségellenőrzés is. Azzurro tetőcserép garancia

 
Kutatás- Fejlesztés
Termékfejlesztés folyamatos a cégen belül, mind forma, mind színválaszték tekintetében, jól képzett szakemberek elhivatottsága, kreativitása garancia a divatos formára és a kiváló minőségű betoncserépre.
 
Alapanyagok
Rendkívüli figyelmet fordítanak az alapanyagok kiválasztására, a több frakcióból álló kvarchomok keverék és a legjobb minőségű portland cement, környezetbarát BAYER festékek adják a speciális Azzurro betoncserép receptet mely garancia a vízzáróságra és a fizikai tűrőképességre.
 
Minőség biztosítás
Termékeik minőségi vizsgálatát az ÉMI Kht Dél-Dunántúli területi laboratóriuma (Pécs, Boszorkány útja 1.) végzi rendszeresen, mely megfelel a MSZ EN 491:1995 számú Magyar Szabványnak. Rendelkezünk MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszerrel.
 
Azzurro betoncserép: a 30 éves tapasztalatra és a 100 éves hagyományokra épülve!
 
 
azzurro.hu

 

Kapcsolódó cikkek: