ArcelorMittal az Armat cserepeslemez gyártója

Egy kis történelem:

Az indiai iparmágnás Lakshmi Mittal irányította, Mittal Steel és az európai éllovas Arcelor 2006-ban bejelentette egyesülési szándékát. A londoni székhelyű és a holland tőzsdén jegyzett Mittal Steel, akkor 27,7 milliárd euróért vásárolta fel vetélytársát.

 Az ArcelorMittal a világ első számú acélvállalata lett 330.000 dolgozóval, több mint 60 országban. A társaság vezette a nemzetközi acélipar konszolidációját, mára a piaci részesedése háromszorosan haladva meg ezzel a második helyezett Nippon Steelt és az egyetlen valóban globális acélgyártónak számít, amely 27 országban van jelen.

 Az ArcelorMittal vezető szerepet játszik valamennyi főbb globális piacon, beleértve a gépjármű-, építési-, háztartási készülék- és csomagolási piacot. A Csoport vezet a K&F és a technológia terén, jelentős nyersanyagkészlettel rendelkezik, valamint kiterjedt elosztó hálózatokat működtet.

Ipari jelenléte Európában, Ázsiában, Afrikában és Amerikában valamennyi főbb - feljövőben lévő és fejlett - acélpiacot feltár a Csoport előtt. Az ArcelorMittal pozíciók kialakítására törekszik a gyorsan növekvő kínai és indiai piacokon.

Az ArcelorMittal gyártja az Armat cserepeslemez termékeket, mely garancia a kiválló minőségre. A Beck Tetőszerviz Kft. - mint az ArcelorMittal Construction Hungary Kft. kiemelt forgalmazója - mindig alacsony árat és kiválló kivitelezési minőséget biztosít Önnek. Az akciós árakkal kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba kollégáinkal! Velünk pórolhat.

Bővebben: www.arcelormittal.hu

 

 

Kapcsolódó cikkek: