Velux árnyékolók - új dizájn a piacon

VELUX Cégcsoport ismét egy világhírű formatervezővel, ezúttal Karim Rashiddal kötött együttműködést, mégpedig egy egyedi árnyékoló kollekció megtervezésére. A cég tavaly mutatta be a VELUX fénycsatorna by Lovegrove termékét, melyet Ross Lovegrove sztárdizájner tervezett, ezúttal pedig az árnyékolók új kollekciójának kidolgozását bízta sztár-formatervezőre. Karim Rashid egyedi motívumok és színek (pink, neonsárga és metálszínek) felhasználásával teremtette meg a csak rá jellemző összhatást, így a rolók nem egyszerűen a fény kizárását szolgáló eszközként, hanem egyfajta művészeti alkotásként dekorálják a lakást.

A virágmotívumok, illetve digitális, absztrakt alakzatok a DKL kézi működtetésű fényzáró rolókon jelennek meg. 8 új mintával gazdagodott így ennek az árnyékolótípusnak a már eddig is széles szín- és mintaválasztéka.  

A VELUX árnyékoló kollekció by Karim Rashid nevű fényzáró roló család 2011. április 1-jétől kerül forgalomba, minden méretben elérhető lesz, alumínium sínes ill. fehér sínes változatban is.

A kollekció iránt különösen azok a vevők érdeklődnek majd, akik nyitottak és fogékonyak a modern lakberendezési irányzatok, ill. dizájn termékek iránt. /Forrás: Velux 2011/4. hírlevél /

Országos akciónk részleteiről, kérjük érdeklődjön.

 

Kapcsolódó cikkek: