Új Creaton tetőcserepek a piacon: HARMONIE NEU és a GRATUS

HARMONIE NEU

Valójában már létezett ez a típus, csak egyenesen Németországból jött. Most annyi a különbség, hogy a "Magyar Creaton" -hoz kerül Németországból (ledepózzák) és onnan kerül kiszállításra. Ez azért jó, mert rugalmasabb és jobb szállítási feltételeket tudnak biztosítani ezen típus elterjedéséhez.

A tradicionális „HARMONIE KLASSIK“ modell kiváló tulajdonságait innovációk révén továbbfejlesztették, így megszületett a rendkívül rugalmas klasszikus, a „HARMONIE NEU“, amely különleges előnyökkel rendelkezik: mérföldkőnek számít egyrészt a 25 mm-re növekedett fedőhossz-játék, a fedő főkorcolás, ahol nem tud lerakódni a szennyeződés, másrészt pedig a csúsztatások játéka, amely egy szép, illesztésmentes tetőképpel gyönyörködteti a szemlélőt. Ezáltal méretéhez képest ez a legrugalmasabb kisméretű tetőcserép ebben a kategóriábann - éppen emiatt kapta a "Multitalent" elnevezést, amely valóban illik rá, bármilyen tetőről is legye szó.
   

 

 

 GRATUS

A határozott vonalak és az enyhén felfutó élek jelentik a "GRATUS" kifejező erejét. A nagy tetőfelületeken mindezek egyedülállóan nyugodt és harmonikus megjelenést biztosítanak.
A „GRATUS“ egyszerre alkalmas a tradíció és a modern összekötésére. Az enyhe optika ennek a reformcserépnek összetéveszthetetlen karaktert kölcsönöz. Köszönhetően az átmenet nélküli enyhe éleinek élvezi a beépítés során a kivitelezők szeretetét.
Az eltolhatóság 36 mm, amely egyértelműen rugalmasságát mutatja. Ennek révén a felújítások és az új építések terén előnnyel bír. De nem csak ez, hanem a széles színválaszték is előnye, amely révén Ön évtizedeken át örömét leli benne.

 

 

Az akciós árakkal kapcsolatban, kérjük keresse kollégáinkat. Megéri...

 

Kapcsolódó cikkek: