Ruukki cserepeslemez

Tisztelt érdeklődők!

A Ruukki lakossági értékesítése jelenleg nem elérhető Magyarországon.

Ruukki könnyű tető.

A Ruukki egy finn márka. Mit jelent ez a tetőinkkel kapcsolatban? Azt, hogy azok zord és szelsőseges időjárási körülményekhez lettek tervezve. A finn természet által teszteltük őket nyári hőségben, őszi esőben, téli fagyokban. Ha a tetőink a zord finn időjárás körülményeit kiálltak, akkor tényleg mindenhol megálljak helyüket!

A Ruukki tetőrendszerek évtizedek tapasztalatait és a modern technológiát kombinálva kínálnak gyönyörű és tartós tetőt az Ön otthonára. A Ruukki minőségének záloga a modern technológia és a folyamatos termékfejlesztés. A Ruukki minden tevékenységét az ISO 9001 minőségi és ISO 14001 környezetvédelmi tanúsítványainak megfelelően végzi.

A bevonat minősége meghatározza milyen könnyen karcosodik, vagy fakul ki a felület. Ebből kifolyólag a Ruukki megalkotta a piacon a legjobb, egyedülálló bevonatát a Pural bevonatot. Ez egyike a legkorszerűbb színes bevonatoknak és kiválóan tükrözi a Ruukki szakértelmét és tapasztalatát az acéltetők terén.

 

Profilok:

  

 

Monterrey

Nyári esték nyugalmát idéző hangulat

Legkedveltebb modell, a Monterrey cserepeslemez, családi házak fedéseként tökéletesen illeszkedik a környezethez. Alacsony profilmagassága nyugodt külsőt kölcsönöz a tetőnek.

 

Decorrey™

Nem minden drága, ami annak látszik!

Most versenyképes áron juthat eredeti Ruukki tetőhöz. Az új Decorrey tartós, könnyedén tisztán és karbantartható. Alacsony profilmagassága modern és stílusos külsőt kölcsönöz a tetőnek, ezen kívül gazdaságos megoldást jelent tetőfelújításokhoz is.

 

Classic™

Egyedi stílus

Classic tetőmodell tradicionális hangulatot tükröz, egyedi megjelenést biztosítva. Egy visszafogott, stílusos dizájnt képvisel. Számos építészeti megoldáshoz jól illeszthető.

A kifinomult és tesztelt rögzítési technolódia könnyű és gyors szerelést tesz lehetővé, bármilyen különleges szerszám segítségét mellőzve.
A Classic modell tökéletes választás alacsony dőlésszögű tetőkhöz is.

 

Finnera™

Minden idők legintelligensebb tetője

Finnera új és innovatív dizájnnak köszönhetően az acéltetője nemcsak szép, hanem rendkívül tartós és praktikus. A termék forradalmian új elülső hajlítása az időjárással szemben maximálisan ellenállóvá teszi a tetőt és nagyszerű, folytonos tetőlezárást tesz lehetővé, még moduláris lemez kialakítás esetén is. Ez azt jelenti, hogy csúcsminőségű standardizált csomagokat kap kézhez, mely a tetőszerelését a lehető legkönnyebbé és leggördülékenyebbé teszi. Ami a lényeg: kevesebb gondja lesz. A Finnera alkalmazható minden tetőformára és méretre.

 

Adamante™

E terméket választva, könnyű jó benyomást kellteni. Ez egy karakteres, egyéni, új tetőprofil a stílusra adó háztulajdonosok számára. Két teljesen új szín, a borvörös és a bársonyos padlizsánlila tökéletesen kiegészíti a merész, stílusos kialakítást. Ha azt szeretné, hogy otthonának meglegyen a saját hangulata, bízza ezt a Ruukki Adamante -ra. Pural matt bevonattal ellátott termék, 50 év technikai garanciával.

 Prospektus

Forrás és bővebben: http://www.ruukkihome.hu/

Kapcsolódó cikkek: