Sárkány Sándor és kedves neje, Erzsike

Hirdetni fogom a csapat jó hírét – interjú tetőfelújítás után

Régi anyagcserép helyett, Gerard könnyű cserepeslemez került ennek a dunavarsányi családi háznak a tetejére. Sárkány Sándor és felesége már túl van a 4 napos tetőfelújításon. A csapatunk elvonult ahogy azt szoktuk mondani tovább, egy új időtálló tetőt alkotni. Mi pedig gondoltunk egy nagyot (bár még sosem csináltunk ilyet) és meginterjúvoltuk a ház urát. Hogy miért? Mert volt pár kérdésünk és kíváncsiak voltunk a válaszokra, reméljük Önök szintén.

Előtte

Krisztina: Kedves Sándor! Ugye kezdhetem ezt a kis interjút így, bizalmasan? - hiszen menet közben, megrendelő és kivitelező között igen jó kapcsolat alakult. Köszönöm a biztató mosolyt, akkor lássunk is neki!

Elárulná, hogy miért minket bíztak meg a tetőfelújítással?

Sándor: Természetesen praktikumból. Ha meggondolom, mennyit kaptam én már azért, mert esténként tévézés helyett az internetet bújom, most megbocsáttatni látszanak bűneim. Ugyanis a világhálón akadtam rá a Beck Tetőszerviz csapatának hirdetésére. Egyszerre tűnt szimpatikusnak, első látásra megbízhatónak, és a referenciamunkák tüzetes tanulmányozása után már tévedhetetlenül tudtam, hogy révbe értem.

Krisztina: Jóleső érzés ilyen kedvező véleményt hallani. Mi volt az, ami szimpatikusabb volt az ajánlatunkban? Az ár-érték kedvező aránya, vagy a teljes körű szolgáltatásunk?

Sándor: A teljes körű szolgáltatás volt az, ami végleg meggyőzött arról, hogy bizalommal fordulhatok a csapat felé. A gyors, szakszerű felmérés, a mindenre kiterjedő árajánlat, és az azt követő kommunikáció megerősített, hogy megérzéseim most sem hagytak cserben. Nem mondom… fontos tényező, hogy mennyit kell fizetnünk anyagokért, szakipari kivitelezésért, de aki annyit építkezett már, mint én a magam hatvanegy éve alatt, megtapasztalhatta, hogy az olcsó ár bűvölete gyakran teremt további, hirtelen jött költségeket. Nem véletlen a mondás, hogy olcsó húsnak híg a leve. Jó munkához nem csak jó idő kell, de professzionális szerszámok, az előírt szerelési technikák pontos és következetes betartása, és a garancia. A garanciának mindig van ára, de hosszútávon bizonyosodik csak be igazán, hogy az értékállóság mindennél fontosabb.

Krisztina: Mi volt még, ami a mi javunkra billentette a mérleg nyelvét?

Sándor: Nekem nagyon fontos volt, hogy az előírt technológiai szempontok szigorú megtartásával kerüljön majd a tetőnkre a GERARD pillekönnyű, időtálló fedőanyaga. Professzionális anyaghoz, professzionális kivitelezés passzol. A dolgok időnként ennyire egyszerűek, és ami egyszerű, azt nem érdemes bonyolítani.

Krisztina: Volt-e felmerülő probléma a kivitelezés során? Ha igen, sikerült-e jól megoldania a csapatnak?

Sándor: Engem a problémák valahogy rendre elkerülnek. Talán csak azért, mert már megszokhatták, hogy jobban szeretek feladatként tekinteni rájuk. Úgy tűnik… hasonló kottából játszanak a fiúk is, mert a feladatot zökkenőmentesen, gördülékenyen, a tervezetteknek megfelelően sikerült megoldaniuk. A felmérésért, a tervezésért, és a szükséges anyagok biztosításáért pedig, itt, és most mondok köszönetet Lábodi Attila barátomnak! Nem túlzás! Valóban semmi perc alatt egy húron pendültünk.  

Utána

Krisztina: Ilyen vélemény lehet az, amitől az ember könnyebbnek érezheti magát a tetőn, de most nagyon komolyan kérdezem. Milyen benyomást keltett Önökben a kivitelező csapat?

Sándor: Ezt a kérdést külön köszönöm. Jó, hogy beszélhetek kicsit erről is, mert ahogy ezek a srácok dolgoztak, olyat ritkán látni. A kulcsszó; egymásra figyelés. Talán szó nélkül is értették volna egymást, de jókedvű csipkelődésük, kiváló humorérzékük, és profi magabiztosságuk, környezetbarát nyugtató volt a feleségem számára, akit már bontás gondolatától is rázott a hideg.
Aztán amikor látta, hogy szépen gyűlnek a bontott anyagok a kijelölt helyeken, előkerül a söprű, meg a lapát, és a lehetőségeknek megfelelően mégiscsak valamiféle rend kezd körvonalazódni, lelki nyugalma is a helyére került. Én még ilyen szépen összeszokott, professzionális munkát végző, rendszerető csapattal nem találkoztam. Köszönöm Beck Tetőszerviz!

Krisztina: A tetőfedő anyag és egyéb kiegészítők vásárlása online történt. Azzal hogy voltak megelégedve?

Sándor: Könnyű dolgom volt, mert a Beck Tetőszerviz, magára vállalta azt is! Nekem éppen elég volt annyit tudnom, hogy az akciósan vásárolt anyagnak hol lesz legjobb helye az udvarunkban, amíg felhasználásra kerül. Éppen azt kaptuk, amire számítottunk, mindezt gyorsan és pontosan, kifogástalan minőségben.

Utána...

Krisztina: Miért a Gerard fedőanyagot választotta?

Sándor: Azt a tetőfedő anyagot már akkor kinéztem magamnak, amikor még Decrabond néven forgalmazták. Vagy huszonöt éve a Construma építőipari vásáron, meglátni és megszeretni, egy pillanat műve volt. Így voltam annakidején Bözsimmel is, csak amíg az, az első jó döntésem volt, ez már a második. Komolyra fordítva a szót… kaptam is néhány mintát, hogy itthon is megmutathassam, aztán olvasgatva a színes prospektust, gondoltam… megtesztelem az anyagot a saját módszerem szerint.

Két kombinált-fogóval jó néhányszor meghajlítgattam a kőzúzalékkal szórt lemezt, de még a hajtási éleken is makacsul tartotta magát az izlandi kőzúzalék. Ez volt, ami végleg meggyőzött annak ellenére is, hogy akkoriban még nem terveztem tetőfelújítást.

Krisztina: Ajánlana-e minket más tetőfelújítás előtt álló családnak, és ha igen, miért?

Komplett tetőfelújítás 4 nap alatt

Sándor: Hogy stílszerű legyek, akár azt is mondhatnám; hogy a viharba ne! - de inkább azt mondom, hogy aki közelebbről is látott már építkezést, az tudja csak igazán, mekkora értéke van a pontos, precíz, megbízható munkának. Amerre csak megfordulok, hirdetni fogom a csapat jó hírét, és aki Gerard tetőt szeretne, bátran becsengethet hozzám. Bizonyára jó garancia lesz majd a lelkesedésem.

Krisztina: Sándor elérhetőségét telefonszámmal nagyon szívesen megadjuk az érdeklődőknek emailben.

A csapat üzenete pedig: Egy olyan őszinte családot ismertünk meg Dunavarsányban, akik nem csak az asztalukat és az otthonukat osztották meg velünk, hanem a Szívüket is. Köszönjük, hogy a barátaik lehetünk.