Rólunk mondták

Király Árpád Hartáról

Tisztelt Beck Jánosné!

Szeretnénk Önnek is megköszönni a munkáját amit ugyan láthatatlanul, 
de mégiscsak beletett az új, fantasztikusan sikerült 
Gerard-tetőnkbe....... / ezentúl nem nevezhetjük háztetőnek, mert akkor 
hogy hívhatnánk a többit ugye....  :)  /

Fantasztikus a csapat, a cég amit Önök a Jánossal összehoztak ; 
minden képzeletet, várakozást felülmúlt az elvégzett munka 
minősége és gyorsasága.

A jövőre nézve jó egészséget sok sikert kívánunk Önöknek!

Köszönettel: Király Árpád

Pataki Gyula, Budapest

Köszönöm a munkát. Nagyon szuper volt a csapat, bár mindenki ilyen szervezetten és felkészülten végezné a feladatait, ill. az adott munkáját!

Üdvözlettel: Pataki Gyula

A Csapat válasza: Kedves Gyula bácsi! Öröm volt Önöknél dolgozni. Köszönjük.

Kurunczi István, Isaszeg

Beck Tető a felújítás kulcsa.

Gerard tető, Isaszeg

Hosszas keresgélés után gondoltam úgy, hogy a Beck Tetőszervíz kft-nél érdeklődöm a tetőmmel kapcsolatban. Fénykép alapján küldtek egy előzetes árajnlatot, ami után elhívtam és egy helyszíni felmérés is történt a pontosítás miatt. Minden kérdésemre kimerítő válaszokat kaptam plussz láttam a referencia munkáikat és nem volt kérdés, hogy őket bízzam meg a tetőfelújítással. Az első telefonbeszélgetés óta minden óraműpontossággal ment. Sokszor úgy éreztem egy másik országban vagyok. A megbeszélt időben jöttek az anyagok. Mindent a cég intézett, nekem csak a helyet kellett biztosítani. Megérkezett a csapat. Megkezdődőtt a munka és minden úgy történt ahogy előre tájékoztattak a legapróbb részletekre is ügyeltek. Pontos, precíz, gyors (speciális gépek). Minőségi munkavégzés. Leírhatom, 3 nap és 2 óra alatt végeztek. Én még egy ilyen kollektívát nem láttam, mintha egy láthatatlan karmester irányította volna őket. Öröm volt látni, hogy ez nálam történik meg. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.

Sok sikert és jó egészséget kívánok a CSAPATNAK!

 

 

Köszönettel: Kurunczi István, Isaszeg     

 

(Kedves István! Ezúton is köszönjük a lehetőséget, amit kaptunk Tőletek. Külön köszönet a JÓ szállásért.)

Borsodi család

Kedves Attila,

Szeretném megköszönni az Önök precíz, lelkiismeretes munkáját!

Köszönjük, hogy a rossz idő ellenére teljes energiával, pontosan dolgoztak, a váratlan kihívásokat szakszerűen, rugalmasan megoldották.

Hálásak vagyunk az egész Beck Tetőszerviz KFT kollektívájának, hogy egy 10 éves álom valóra vált!

Üdvözlettel:
Borsodi család
Győr

(Mi meg köszönjük az egész héten át tartó törődést és gondoskodást. Nagyon jól esett mindenkinek...

Kedves Attila,

Szeretném megköszönni az Önök precíz, lelkiismeretes munkáját!

Köszönjük, hogy a rossz idő ellenére teljes energiával, pontosan dolgoztak, a váratlan kihívásokat szakszerűen, rugalmasan megoldották.

Hálásak vagyunk az egész Beck Tetőszerviz KFT kollektívájának, hogy egy 10 éves álom valóra vált!

Üdvözlettel:
Borsodi család
Győr

(Mi meg köszönjük az egész héten át tartó törődést és gondoskodást. Nagyon jól esett mindenkinek...)

Márti Somogyjádról

Tetőfelújítás a Beck Tetővel

 

 

Sokat dolgoztak itt Somogyjádon a Beckék. Láttam a munkájukat a szomszédnál is. Arra figyeltem fel, hogy milyen szép lett a tető, illetve, hogy milyen gyorsan elkészült. Szóval többször találkoztam a munkájukkal. Az egyik helyen például őszi tetőcsere volt, elég esős idővel, de a ház nem ázott le. Mindegyik helyen megkérdeztem, hogy ki csinálta a tetőt. A válasz mindig az volt, hogy hát a Beckék. A céges autót szintén többször láttam, ez a sok véletlenség mindig megerősített abban, hogy ha nálam tetőcsere lesz (ami már nagyon esedékes volt) akkor biztosan a Beckék fogják készíteni. Azért választottam Önöket, mert precízek, gyorsak, látványos a munkájuk.

 

(Márti néni és János az elkészült ház előtt.)

 

Amikor ténylegesen elérkezett az idő, hogy az én tetőm megújuljon, akkor megkerestem a céget. Már a felmérés menete meglepett. Beck János úr jött ki a helyszínre. Nagyon pontos volt, a megbeszélt időben eljött (ekkor ért az első meglepetés, nem szoktam meg, hogy az iparosok ilyen pontosak), felmérte a tetőt, utána leütünk beszélgetni. Megmondom őszintén nem hittem, hogy ilyen gyorsan megtörténik a felmérés. Bőségesen tájékoztatott a fedőanyagokról, a munkáról, és arról, hogy mit fog tartalmazni az ajánlat. Itt kezdődött el bennem a bizalom. Tetszett a pontosság, meg a részletes tájékoztatás. Pár napra rá betértem az üzletükbe, ahol a Beck úr körbevezetett, megnéztük a fedőanyagokat, átbeszéltük az ajánlatot. Az üzlet igényesen kialakított, kellemes betérni, az Önök hozzáállása pedig barátságos. Az anyagot és a munkát akcióban rendeltem meg, az anyagra kivártunk egy jó akciót, ebben is segített a Beck tető.

 

A tetőfelújítás alatt semmi probléma nem adódott, hála az égnek. A kivitelező csapat tisztelettudó, ő velük szintén jó volt a kommunikációm. Pedig nő vagyok, ráadásul egyedülálló. A legapróbb dolgokat jelezték felém. A tetőfelújítás előtt azon reménykedtem, hogy pont ne essen az eső, amikor az én tetőm készül. Szerencsére nem esett, sőt meleg volt az idő. Amikor bontásra került a tető, arra gondoltam, jézusom a sok por és kosz, nem győzők majd takarítani. Aztán a fiúk rendesen eltakarítottak. Szóval ezzel sem volt probléma. A tetőfólia felkerülése után pedig abszolút megnyugodtam. Amikor az északi oldalon először felkerült a Gerard fedőanyag, az nagyon jó érzés volt, illetve látványos. Nagyon tetszett.

Csak ajánlani tudom Önöket és a minőségi munkájukat. További sok sikert kívánok.

Üdvözlettel:

Nyers Árpádné

Somogyjád

Cégünk válasza: "Kedves Márti. Köszönjük a kedves szavakat, a kiváló búcsúebédet, az anyáskodást. Külön puszit küld "fogadott fia" Sanyika. Örülünk, hogy megismerhettük Önt. Üdvözlettel: a Beck Tetőfedő csapat.

Torma Ágnes, Kaposfő

Gerard tető, Kaposfő

"Ügyes a csapat, nagyon szép lett a Gerard tető."

A csapat válasza: Nagyon köszönjük az egész héten át tartó családias törődést.

 

 

Sajben János és családja Pátyról

Köszönjük a munkát Önöknek, és Csapatnak, nagyon elégedettek

vagyunk, a tető szép lett, a fiúk gyorsan pontosan dolgoztak, bármit
kértünk figyelembe vették, mindenben segítőkészek voltak a kivitelezés
során.
Külön köszönjük a villámhárító korrekt, pontos felszerelését!

Remélem pár éven belül még találkozunk, a melléképületünk bővítése
után, arra is Beck Tetőt szeretnénk.

Köszönettel:  Sajben János, és családja

(Mi meg köszönjük a lehetőséget Jani bácsi)

Fekete Szabolcs Mosdósról

 

(A képen a kedves tulajdonosok láthatóak.)

 

Az idei nyáron (2015) elhatároztuk, hogy lecseréljük a lakóházunk tetőszerkezetét.

 

Hosszasan keresgéltem az interneten, a megfelelő kivitelező után. Mindenképpen olyan csapatot szerettem volna találni, akik mindent meg tudnak csinálni. Hiszen egy tetőfelújítás során szükség van az ácsok mellett tetőfedőkre, és bádogosra is, de még kőműves munka is akadt a kémény javításakor.

Én személy szerint, betoncserepet szerettem volna, abból is csak egy szín érdekelt, az antracit.

Online rátaláltam a Beck Tetőszerviz Kft-re, és fel is kerestem őket. Nevük nem volt teljesen idegen, hiszen már azért hallottam róluk.

Szóval, csak érdeklődés képen, elmentem hozzájuk. Már a fogadtatás is roppant kellemes volt. Amerre csak néztem, mindenhol rend, és tisztaság volt!

Elkezdem beszélgetni, egyeztetni Attilával, és már aznap megtörtént a helyszíni felmérés. Utána az anyag megrendelése és a szerződéskötés következett.

Hamarosan pedig meghozták a faanyagokat is, így volt időnk lefesteni, hogy mire szükség lesz rá, addigra ott lesz minden egy helyben.

Majd a csapat is megérkezett, és a régi cserepek leszedésével kezdetét vette a munka, ami mindvégig fegyelmezetten, és pontosan zajlott.

 

elötte utánna

A fiúk kimagasló szakmai tudása, és lelkiismeretes munkája vezetett el oda, hogy egy gyönyörű szép tetőt kaptam.

Már messziről látszik, hogy minden cserép pontosan a helyére került. Akárcsak a szemet gyönyörködtető bádogos munka is, igen csak profi módon lett elkészítve.

 

Az összhang mindvégig tökéletes volt, szinte egymás kezére dolgoztak, és ebben a pontos kiszolgálásnak is nagy szerepe volt. Sanyikának külön köszönet érte!

Ha akadt kisebb hiba a munkavégzés során, azt azonnal kijavították.

A munka során keletkezett szemét szelektáltan gyűjtve lett, hiszen szemetet sohasem hagytak maguk után. Napi szinten takarítottak mindig, a nap végén.

Összességében elmondhatom, hogy egy minőségi tetőfedést kaptam, profi módon!

Egy biztos, ha még egyszer tetőt kellene cserélnem, akkor csak őket hívnám újra!

 

 

Köszönet a csapat valamennyi tagjának!

 

További színvonalas munkájukhoz kívánok mindannyijuknak: jó erőt, és egészséget!

 

 

Fekete Szabolcs Mosdósról

 

Sárkány Sándor és kedves neje, Erzsike

Hirdetni fogom a csapat jó hírét – interjú tetőfelújítás után

Régi anyagcserép helyett, Gerard könnyű cserepeslemez került ennek a dunavarsányi családi háznak a tetejére. Sárkány Sándor és felesége már túl van a 4 napos tetőfelújításon. A csapatunk elvonult ahogy azt szoktuk mondani tovább, egy új időtálló tetőt alkotni. Mi pedig gondoltunk egy nagyot (bár még sosem csináltunk ilyet) és meginterjúvoltuk a ház urát. Hogy miért? Mert volt pár kérdésünk és kíváncsiak voltunk a válaszokra, reméljük Önök szintén.

Előtte

Krisztina: Kedves Sándor! Ugye kezdhetem ezt a kis interjút így, bizalmasan? - hiszen menet közben, megrendelő és kivitelező között igen jó kapcsolat alakult. Köszönöm a biztató mosolyt, akkor lássunk is neki!

Elárulná, hogy miért minket bíztak meg a tetőfelújítással?

Sándor: Természetesen praktikumból. Ha meggondolom, mennyit kaptam én már azért, mert esténként tévézés helyett az internetet bújom, most megbocsáttatni látszanak bűneim. Ugyanis a világhálón akadtam rá a Beck Tetőszerviz csapatának hirdetésére. Egyszerre tűnt szimpatikusnak, első látásra megbízhatónak, és a referenciamunkák tüzetes tanulmányozása után már tévedhetetlenül tudtam, hogy révbe értem.

Krisztina: Jóleső érzés ilyen kedvező véleményt hallani. Mi volt az, ami szimpatikusabb volt az ajánlatunkban? Az ár-érték kedvező aránya, vagy a teljes körű szolgáltatásunk?

Sándor: A teljes körű szolgáltatás volt az, ami végleg meggyőzött arról, hogy bizalommal fordulhatok a csapat felé. A gyors, szakszerű felmérés, a mindenre kiterjedő árajánlat, és az azt követő kommunikáció megerősített, hogy megérzéseim most sem hagytak cserben. Nem mondom… fontos tényező, hogy mennyit kell fizetnünk anyagokért, szakipari kivitelezésért, de aki annyit építkezett már, mint én a magam hatvanegy éve alatt, megtapasztalhatta, hogy az olcsó ár bűvölete gyakran teremt további, hirtelen jött költségeket. Nem véletlen a mondás, hogy olcsó húsnak híg a leve. Jó munkához nem csak jó idő kell, de professzionális szerszámok, az előírt szerelési technikák pontos és következetes betartása, és a garancia. A garanciának mindig van ára, de hosszútávon bizonyosodik csak be igazán, hogy az értékállóság mindennél fontosabb.

Krisztina: Mi volt még, ami a mi javunkra billentette a mérleg nyelvét?

Sándor: Nekem nagyon fontos volt, hogy az előírt technológiai szempontok szigorú megtartásával kerüljön majd a tetőnkre a GERARD pillekönnyű, időtálló fedőanyaga. Professzionális anyaghoz, professzionális kivitelezés passzol. A dolgok időnként ennyire egyszerűek, és ami egyszerű, azt nem érdemes bonyolítani.

Krisztina: Volt-e felmerülő probléma a kivitelezés során? Ha igen, sikerült-e jól megoldania a csapatnak?

Sándor: Engem a problémák valahogy rendre elkerülnek. Talán csak azért, mert már megszokhatták, hogy jobban szeretek feladatként tekinteni rájuk. Úgy tűnik… hasonló kottából játszanak a fiúk is, mert a feladatot zökkenőmentesen, gördülékenyen, a tervezetteknek megfelelően sikerült megoldaniuk. A felmérésért, a tervezésért, és a szükséges anyagok biztosításáért pedig, itt, és most mondok köszönetet Lábodi Attila barátomnak! Nem túlzás! Valóban semmi perc alatt egy húron pendültünk.  

Utána

Krisztina: Ilyen vélemény lehet az, amitől az ember könnyebbnek érezheti magát a tetőn, de most nagyon komolyan kérdezem. Milyen benyomást keltett Önökben a kivitelező csapat?

Sándor: Ezt a kérdést külön köszönöm. Jó, hogy beszélhetek kicsit erről is, mert ahogy ezek a srácok dolgoztak, olyat ritkán látni. A kulcsszó; egymásra figyelés. Talán szó nélkül is értették volna egymást, de jókedvű csipkelődésük, kiváló humorérzékük, és profi magabiztosságuk, környezetbarát nyugtató volt a feleségem számára, akit már bontás gondolatától is rázott a hideg.
Aztán amikor látta, hogy szépen gyűlnek a bontott anyagok a kijelölt helyeken, előkerül a söprű, meg a lapát, és a lehetőségeknek megfelelően mégiscsak valamiféle rend kezd körvonalazódni, lelki nyugalma is a helyére került. Én még ilyen szépen összeszokott, professzionális munkát végző, rendszerető csapattal nem találkoztam. Köszönöm Beck Tetőszerviz!

Krisztina: A tetőfedő anyag és egyéb kiegészítők vásárlása online történt. Azzal hogy voltak megelégedve?

Sándor: Könnyű dolgom volt, mert a Beck Tetőszerviz, magára vállalta azt is! Nekem éppen elég volt annyit tudnom, hogy az akciósan vásárolt anyagnak hol lesz legjobb helye az udvarunkban, amíg felhasználásra kerül. Éppen azt kaptuk, amire számítottunk, mindezt gyorsan és pontosan, kifogástalan minőségben.

Utána...

Krisztina: Miért a Gerard fedőanyagot választotta?

Sándor: Azt a tetőfedő anyagot már akkor kinéztem magamnak, amikor még Decrabond néven forgalmazták. Vagy huszonöt éve a Construma építőipari vásáron, meglátni és megszeretni, egy pillanat műve volt. Így voltam annakidején Bözsimmel is, csak amíg az, az első jó döntésem volt, ez már a második. Komolyra fordítva a szót… kaptam is néhány mintát, hogy itthon is megmutathassam, aztán olvasgatva a színes prospektust, gondoltam… megtesztelem az anyagot a saját módszerem szerint.

Két kombinált-fogóval jó néhányszor meghajlítgattam a kőzúzalékkal szórt lemezt, de még a hajtási éleken is makacsul tartotta magát az izlandi kőzúzalék. Ez volt, ami végleg meggyőzött annak ellenére is, hogy akkoriban még nem terveztem tetőfelújítást.

Krisztina: Ajánlana-e minket más tetőfelújítás előtt álló családnak, és ha igen, miért?

Komplett tetőfelújítás 4 nap alatt

Sándor: Hogy stílszerű legyek, akár azt is mondhatnám; hogy a viharba ne! - de inkább azt mondom, hogy aki közelebbről is látott már építkezést, az tudja csak igazán, mekkora értéke van a pontos, precíz, megbízható munkának. Amerre csak megfordulok, hirdetni fogom a csapat jó hírét, és aki Gerard tetőt szeretne, bátran becsengethet hozzám. Bizonyára jó garancia lesz majd a lelkesedésem.

Krisztina: Sándor elérhetőségét telefonszámmal nagyon szívesen megadjuk az érdeklődőknek emailben.

A csapat üzenete pedig: Egy olyan őszinte családot ismertünk meg Dunavarsányban, akik nem csak az asztalukat és az otthonukat osztották meg velünk, hanem a Szívüket is. Köszönjük, hogy a barátaik lehetünk.

Réczés József és becses családja

„Úgy végzik a munkájukat, mintha saját maguknak készítenék a tetőt”

Réczés József és családja balatonfenyvesi otthonuk tetőfelújításával bízta meg csapatunkat. A soron következő interjúban József fia Tamás fog mesélni. Ön kedves olvasó pedig azt is megtudhatja, hogy mi történik akkor, ha a tetőcsere alatt mondjuk két napig szakad az eső.

 

 

Krisztina: Elárulnák, hogy miért minket bíztak meg a tetőfelújítással?

Tamás: Igen. Harminc év alatt sajnos tönkre ment a tetőnk, több helyen beázott a házunk. Hosszas keresgélés után találtunk rá a Beck Tetőszerviz Kft.-re. Beck Úrral és más kivitelezőkkel is tárgyaltunk. János volt azonban az egyetlen, aki kérdéseinkre a legobjektívabban válaszolt, egyedi kéréseinkhez a legrugalmasabban állt hozzá. Beszélgetéseink során tapintható volt a szakma iránt fennálló szeretete és tisztelete, az igényes kivitelezésre való törekvése.

Készségesen állt bármikor és bármilyen helyzetben a rendelkezésünkre. A választás jogát meghagyta nekünk, mindennek felfedve az esetleges kockázatát, és nem akart ránk tukmálni semmit. Ezen emberséges hozzáállása miatt, a mögötte lévő hatalmas szakmai múltja, patika tisztaságú telephelye miatt döntöttünk mellette.

Egy ilyen felújítás nem olcsó dolog.  Ha viszont kétszer kell neki fogni, hogy egyszer jó legyen már más a helyzet. Beck csapat egyszer dolgozik, kifogástalan minőségben, elegánsan, sztár allűröktől mentesen.

Krisztina: Mi volt az, ami szimpatikus volt az ajánlatunkban? Az ár-érték kedvező aránya, vagy a teljes körű szolgáltatásunk?

Tamás: A korrekt és teljeskörű szaktanácsadás, a segítőkészség, amit tanúsítottak és a leinformálhatóságuk. Igen, lehetnének olcsóbbak.  Ha azt számoljuk, hogy nem kell napokat szemétgyűjtéssel,  takarítással,  növényeink újra telepítésével, festéssel és a ház tatarozásával foglalkozni, nem zajonganak feleslegesen, józan állapotban dolgoznak, és nyugodtan nyitva hagyhatjuk az ajtót,  nem tulajdonítanak el semmit, akkor ez a" többlet szolgáltatások" okán is megéri a Beck Tetőt és csapatát felkérni.

Krisztina: Sokan félnek a tetőfelújítástól, mondván nagy munka, sok ideig tart, macerás és sok szeméttel jár. Önöknek voltak félelmeik?

Tamás: Óramű pontossággal érkeztek és számolták ki a tetőcseréhez az időt. A jó munkához idő kell a rosszhoz meg több. 5-6 nap, 50 évenként szerintem vállalható, amit a tetőre szükséges fordítani. Szemét valóban keletkezik, nem is kevés. Ezeket azonban a földi logisztika,(Sanya)valamint a team többi tagjai is folyamatosan, szelektálva gyűjtötték egy helyre. Részükről semmi macera nem volt ezzel kapcsolatban sem.

Krisztina: Májusi eső aranyat ér, szokták mondani. Önök pont belecsúsztak ebbe, mivel volt egy jó két napos eső a kivitelezés során. A tető természetesen fólia alatt volt. Milyen érzést ezt megélni?

Tamás: A harmadik napon eleredt az eső, tombolt a szél. Nagyon kiszolgáltatott helyzet volt ez, hogy csak fólia volt a fejünk felett, féltünk. Nem hittük el, hogy nem fogunk leázni. Nem áztunk be. Hála a kiválasztott technológiának, és annak a precíz szakmunkának, amit Gabi, Marci, Bence, Laci, Feri, Sanya végeztek el, János a jó gazda szemével felügyelt. Nagyon szépen köszönjük!  Bár csak minden szakember ilyen igényes lenne a munkájára!

Krisztina: Volt-e felmerülő probléma a kivitelezés során? Ha igen, sikerült-e jól megoldania a csapatnak?

Tamás: A problémákat a legnagyobb szakértelemmel és nyugodtsággal orvosolták. Sőt, a kihívások még jobban motiválták őket.

Krisztina: Milyen benyomást keltett Önökben a kivitelező csapat?

Tamás: Összeszokott a csapat, ahol mindenki tudja mi a dolga, hol a helye. Tisztességes és rendszerető dolgozók mind. Nem ordítoznak, nem káromkodnak, nem vonogatják a válluk és nem vágnak pofákat az extra kérésekre sem. Öröm volt látni, miként serénykednek fent és lent! Vannak jó és kevésbé jó szakemberek, és vannak a Beckék. Ők egy külön minőségi kategória  Magyarországon!

Krisztina: Ajánlanának-e minket más tetőfelújítás előtt álló családnak, és ha igen, miért?

Tamás: Csakis Önöket ajánlanánk. Mert tudják mi a dolguk, nem ismerik a lehetetlent, úgy végzik a munkájukat, mintha saját maguknak készítenék a tetőt. Olyan készségekkel, képességekkel és elhivatottsággal rendelkeznek, amelyekkel sajnos csak kevés ács és tetőfedő rendelkezik. Korrekt, igényes, szakszerű, emberséges Beck.

 

A csapat üzenete: Köszönjük szépen a családnak az ott töltött idő alatt az esti grillezést. Zsófinak pedig azt, hogy volt ideje arra, hogy tetőfedő fejeket faragjon (Zsófi a ház asszonya ugyanis fodrász). Örültünk, hogy megismerhettük a Réczés családot.

Forgács István, Zamárdi

Gerard tető, Zamárdi

"Köszönöm a szép munkát. Meg vagyok elégedve teljesen. "

A csapat válasza: István bácsi, mi meg köszönjük a finom ebédeket.

 

 

Renczes Péter, Pécs

Gerard tető, Pécs

 

Kedves Attila!

Köszönjük a munkát Önöknek, és A Csapatnak, nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel. A gyors, szakszerű felmérés és az elküldött árajánlat után tudtuk, hogy a Beck Tetőszervízzel fogjuk elvégeztetni a munkát. A fiúk gyorsan és precízen dolgoztak, annak ellenére, hogy a tető nagy kihívás volt, hiszen rendkívül magas és meredek egyszerre, a csapat mégis jól vette az akadályt. Nagyon tetszett, hogy minden nap rendet raktak maguk után. Nagyon korrekt szakembereket és céget ismerhettünk meg, ahol tényleg az ügyfél igényeit és érdekeit tartják szem előtt.

Mindenkinek csak ajánlani tudjuk és további sok sikert kívánunk!

 

Köszönettel, Renczes Péter, Pécs