Réczés József és becses családja

„Úgy végzik a munkájukat, mintha saját maguknak készítenék a tetőt”

Réczés József és családja balatonfenyvesi otthonuk tetőfelújításával bízta meg csapatunkat. A soron következő interjúban József fia Tamás fog mesélni. Ön kedves olvasó pedig azt is megtudhatja, hogy mi történik akkor, ha a tetőcsere alatt mondjuk két napig szakad az eső.

 

 

Krisztina: Elárulnák, hogy miért minket bíztak meg a tetőfelújítással?

Tamás: Igen. Harminc év alatt sajnos tönkre ment a tetőnk, több helyen beázott a házunk. Hosszas keresgélés után találtunk rá a Beck Tetőszerviz Kft.-re. Beck Úrral és más kivitelezőkkel is tárgyaltunk. János volt azonban az egyetlen, aki kérdéseinkre a legobjektívabban válaszolt, egyedi kéréseinkhez a legrugalmasabban állt hozzá. Beszélgetéseink során tapintható volt a szakma iránt fennálló szeretete és tisztelete, az igényes kivitelezésre való törekvése.

Készségesen állt bármikor és bármilyen helyzetben a rendelkezésünkre. A választás jogát meghagyta nekünk, mindennek felfedve az esetleges kockázatát, és nem akart ránk tukmálni semmit. Ezen emberséges hozzáállása miatt, a mögötte lévő hatalmas szakmai múltja, patika tisztaságú telephelye miatt döntöttünk mellette.

Egy ilyen felújítás nem olcsó dolog.  Ha viszont kétszer kell neki fogni, hogy egyszer jó legyen már más a helyzet. Beck csapat egyszer dolgozik, kifogástalan minőségben, elegánsan, sztár allűröktől mentesen.

Krisztina: Mi volt az, ami szimpatikus volt az ajánlatunkban? Az ár-érték kedvező aránya, vagy a teljes körű szolgáltatásunk?

Tamás: A korrekt és teljeskörű szaktanácsadás, a segítőkészség, amit tanúsítottak és a leinformálhatóságuk. Igen, lehetnének olcsóbbak.  Ha azt számoljuk, hogy nem kell napokat szemétgyűjtéssel,  takarítással,  növényeink újra telepítésével, festéssel és a ház tatarozásával foglalkozni, nem zajonganak feleslegesen, józan állapotban dolgoznak, és nyugodtan nyitva hagyhatjuk az ajtót,  nem tulajdonítanak el semmit, akkor ez a" többlet szolgáltatások" okán is megéri a Beck Tetőt és csapatát felkérni.

Krisztina: Sokan félnek a tetőfelújítástól, mondván nagy munka, sok ideig tart, macerás és sok szeméttel jár. Önöknek voltak félelmeik?

Tamás: Óramű pontossággal érkeztek és számolták ki a tetőcseréhez az időt. A jó munkához idő kell a rosszhoz meg több. 5-6 nap, 50 évenként szerintem vállalható, amit a tetőre szükséges fordítani. Szemét valóban keletkezik, nem is kevés. Ezeket azonban a földi logisztika,(Sanya)valamint a team többi tagjai is folyamatosan, szelektálva gyűjtötték egy helyre. Részükről semmi macera nem volt ezzel kapcsolatban sem.

Krisztina: Májusi eső aranyat ér, szokták mondani. Önök pont belecsúsztak ebbe, mivel volt egy jó két napos eső a kivitelezés során. A tető természetesen fólia alatt volt. Milyen érzést ezt megélni?

Tamás: A harmadik napon eleredt az eső, tombolt a szél. Nagyon kiszolgáltatott helyzet volt ez, hogy csak fólia volt a fejünk felett, féltünk. Nem hittük el, hogy nem fogunk leázni. Nem áztunk be. Hála a kiválasztott technológiának, és annak a precíz szakmunkának, amit Gabi, Marci, Bence, Laci, Feri, Sanya végeztek el, János a jó gazda szemével felügyelt. Nagyon szépen köszönjük!  Bár csak minden szakember ilyen igényes lenne a munkájára!

Krisztina: Volt-e felmerülő probléma a kivitelezés során? Ha igen, sikerült-e jól megoldania a csapatnak?

Tamás: A problémákat a legnagyobb szakértelemmel és nyugodtsággal orvosolták. Sőt, a kihívások még jobban motiválták őket.

Krisztina: Milyen benyomást keltett Önökben a kivitelező csapat?

Tamás: Összeszokott a csapat, ahol mindenki tudja mi a dolga, hol a helye. Tisztességes és rendszerető dolgozók mind. Nem ordítoznak, nem káromkodnak, nem vonogatják a válluk és nem vágnak pofákat az extra kérésekre sem. Öröm volt látni, miként serénykednek fent és lent! Vannak jó és kevésbé jó szakemberek, és vannak a Beckék. Ők egy külön minőségi kategória  Magyarországon!

Krisztina: Ajánlanának-e minket más tetőfelújítás előtt álló családnak, és ha igen, miért?

Tamás: Csakis Önöket ajánlanánk. Mert tudják mi a dolguk, nem ismerik a lehetetlent, úgy végzik a munkájukat, mintha saját maguknak készítenék a tetőt. Olyan készségekkel, képességekkel és elhivatottsággal rendelkeznek, amelyekkel sajnos csak kevés ács és tetőfedő rendelkezik. Korrekt, igényes, szakszerű, emberséges Beck.

 

A csapat üzenete: Köszönjük szépen a családnak az ott töltött idő alatt az esti grillezést. Zsófinak pedig azt, hogy volt ideje arra, hogy tetőfedő fejeket faragjon (Zsófi a ház asszonya ugyanis fodrász). Örültünk, hogy megismerhettük a Réczés családot.