Márti Somogyjádról

Tetőfelújítás a Beck Tetővel

 

 

Sokat dolgoztak itt Somogyjádon a Beckék. Láttam a munkájukat a szomszédnál is. Arra figyeltem fel, hogy milyen szép lett a tető, illetve, hogy milyen gyorsan elkészült. Szóval többször találkoztam a munkájukkal. Az egyik helyen például őszi tetőcsere volt, elég esős idővel, de a ház nem ázott le. Mindegyik helyen megkérdeztem, hogy ki csinálta a tetőt. A válasz mindig az volt, hogy hát a Beckék. A céges autót szintén többször láttam, ez a sok véletlenség mindig megerősített abban, hogy ha nálam tetőcsere lesz (ami már nagyon esedékes volt) akkor biztosan a Beckék fogják készíteni. Azért választottam Önöket, mert precízek, gyorsak, látványos a munkájuk.

 

(Márti néni és János az elkészült ház előtt.)

 

Amikor ténylegesen elérkezett az idő, hogy az én tetőm megújuljon, akkor megkerestem a céget. Már a felmérés menete meglepett. Beck János úr jött ki a helyszínre. Nagyon pontos volt, a megbeszélt időben eljött (ekkor ért az első meglepetés, nem szoktam meg, hogy az iparosok ilyen pontosak), felmérte a tetőt, utána leütünk beszélgetni. Megmondom őszintén nem hittem, hogy ilyen gyorsan megtörténik a felmérés. Bőségesen tájékoztatott a fedőanyagokról, a munkáról, és arról, hogy mit fog tartalmazni az ajánlat. Itt kezdődött el bennem a bizalom. Tetszett a pontosság, meg a részletes tájékoztatás. Pár napra rá betértem az üzletükbe, ahol a Beck úr körbevezetett, megnéztük a fedőanyagokat, átbeszéltük az ajánlatot. Az üzlet igényesen kialakított, kellemes betérni, az Önök hozzáállása pedig barátságos. Az anyagot és a munkát akcióban rendeltem meg, az anyagra kivártunk egy jó akciót, ebben is segített a Beck tető.

 

A tetőfelújítás alatt semmi probléma nem adódott, hála az égnek. A kivitelező csapat tisztelettudó, ő velük szintén jó volt a kommunikációm. Pedig nő vagyok, ráadásul egyedülálló. A legapróbb dolgokat jelezték felém. A tetőfelújítás előtt azon reménykedtem, hogy pont ne essen az eső, amikor az én tetőm készül. Szerencsére nem esett, sőt meleg volt az idő. Amikor bontásra került a tető, arra gondoltam, jézusom a sok por és kosz, nem győzők majd takarítani. Aztán a fiúk rendesen eltakarítottak. Szóval ezzel sem volt probléma. A tetőfólia felkerülése után pedig abszolút megnyugodtam. Amikor az északi oldalon először felkerült a Gerard fedőanyag, az nagyon jó érzés volt, illetve látványos. Nagyon tetszett.

Csak ajánlani tudom Önöket és a minőségi munkájukat. További sok sikert kívánok.

Üdvözlettel:

Nyers Árpádné

Somogyjád

Cégünk válasza: "Kedves Márti. Köszönjük a kedves szavakat, a kiváló búcsúebédet, az anyáskodást. Külön puszit küld "fogadott fia" Sanyika. Örülünk, hogy megismerhettük Önt. Üdvözlettel: a Beck Tetőfedő csapat.