Knauf Insulation ásványgyapot ECOSE® Technology-val

A Knauf Insulation ásványgyapot termékek az ECOSE® Technology-val nem úgy néznek ki, és nem is olyan a tapintásuk, mint amit eddig megszokhattunk. Forradalmian új, formaldehid-mentes kötőanyag technológia, amely könnyen megújuló anyagokat használ a kőolaj alapanyagú vegyipari anyagok helyett, melyeket más szigetelőanyagokban használni szoktak. Az ECOSE® Technology, a bio-alapú kötőanyag 5 évig tartó kutató-fejlesztő munka eredményeként született, mely szuper puha tapintást és természetesen barna színt kölcsönöz az ásványgyapot szigetelőanyag új generációjának.

A környezettudatos és formaldehid-mentes fejlődési irányvonal előírásainak szellemében a Knauf Insulation termékek az ECOSE® Technology-val még jobban megerősítik az üveggyapot amúgy is kivételes környezetvédelmi megbízólevelét. A Knauf Insulation új, természetes ásványgyapot nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat vagy hozzáadott formaldehidet. A barna szín és "szuper puha" tapintás mellé ugyanaz, az üveggyapottól eddig is elvárt megbízható hő- és hangszigetelő képesség és tűzállóság járul, melynek eredménye az energiamegtakarító szigetelőanyag új generációja. A Knauf Insulation termékek ECOSE Technology-val éppen olyan jók, mint a hagyományos ásványgyapot szigetelőanyagok - csak éppen jobbak...TERMÉSZETESEN! Annyira biztosak vagyunk abban, hogy az új szigetelőanyagunk egyértelműen jobb, hogy úgy döntöttünk, átlátszó fóliába csomagoljuk.

 Knauf Insulation ásványgyapot ECOSE® Technology-val kiválóan kezelhető...
  • Puhább tapintású
  • Kevésbé porzik
  • Szagtalan
  • Könnyen vágható
...a fenntarthatóság legfelső foka...
Knauf Insulation ásványgyapot természetesen előforduló és/vagy újrahasznosított nyersanyagokból gyártják, kötőanyaga formaldehid-mentes, nem tartalmaz fenolt, akrilt, mesterséges színezőanyagokat, festékanyagot és fehérítőt.
Azokban az épületekben, ahol a szigeteléshez a hagyományos ásványgyapot helyett ezt a terméket használják, hozzájárulnak az épületek belső levegőjének jobb minőségéhez.
Csökken a környezetre gyakorolt hatása, mivel kevesebb a felhasznált energia.
Csökken a gyártás során a szennyezőanyag-kibocsátás és a munkahelyi ártalom mértéke.
Ára versenyképes hagyományos ásványgyapotunkkal.
... és biztosítja mindazon előnyöket, melyeket már megszokhatott hagyományos ásványgyapotunkkal kapcsolatban!
Hőszigetelő tulajdonság, tűzállóság, tűzállósági besorolás, hangszigetelő képesség, hangelnyelés, mechanikai tulajdonságok, csakúgy mint újrahasznosított tartalom, mindez a termék hosszabb élettartama mellett.
 

Forrás: Knauf Csoport


Kapcsolódó cikkek: